Semester..!

Tog semester från ledigheten i torsdags o for söderut. 6 timmars bussresa var ingen höjdare, riktigt skönt då man äntligen var framme ! Så nu är man hos farmor o blir lite bortskämd, =)

Helgen blev fantastisk rakt igenom med pizza o vin på fredagskvällen, grillat o utgång på lördagen o en roadtrip på 20 mil på söndagen. Vi åkte till ett gammalt brandtorn där utsikten verkligen var underbar !



Högst upp på ett berg mitt i ingenstans, vackert !



Jag mår verkligen bra här, laddar batterierna o har det bra. Det är så lugnt o skönt. Att vakna till strålande sol o fågelkvitter är en höjdare ! Lägg till shopping i massor på det så förstår du hur underbart det är att va här.

Ikväll anordnar visst butikerna inne i stan nån sorts "tjejkväll" med diverse tilltugg o erbjudanden. Sen blir det att åka till en större stad här nere imorgon o shoppa lite, och på torsdag bär det iväg hemåt igen ! =)



Visioner

Hittills har denna veckan varit riktigt händelserik ! Mycket skratt, tokigheter, långa promenader längs älven och shopping. Allt i goda vänners sällskap. Livet är bra ! =D

 


Trots att jag har fullt upp på dagarna hinner jag med att tänka lite på framtiden och vad som kommer att hända nu. Har kommit fram till att "Våfflan" (240n) ska få sig en ordentlig make-over o lackas om bland annat, sen blir det o kolla lite om lägenhet beroende på vad jag ska läsa i höst och dessutom blir det eventuellt en utlandsresa med sockerhjärtat framåt hösten. Sweet !


Kanske borde jag nämna att min tatuering är klar nu...! Var o fyllde i den igår och då passade han på att skugga den också. Jag är verkligen nöjd ! Och förvånad... trodde att huden skulle va röd o irriterad runtom men icket. Men det är väl ett bra tecken antar jag... =)


 


                                    Bilden är tagen precis efter tejpen tagits bort. 
                                            Kommer väl nån bättre bild senare.




Imorgon väntar fika på stan med Stefan som jag jobbat med tidigare och som jag inte sett på år o dar, förmodligen lite shopping på det (iaf in på glasbanken) o sedan födelsedagsfest. Blir skojj ! Nu blir det o dejta John Blund... ;)


 


Tillfällig stadsbo...

...inneboende hos bror min i staaan, ska bli skojj ! Blir en vecka med massa tvspel, film o massa skratt på schemat..! Simning också, ikväll blir det med Frida. Sweet. Och bubbelpool !

Måndag idag, o det känns faktiskt helt ok. Måndag brukar ju va veckans "svarta dag"... men inte idag ! Det måste bero på den underbara helgen fylld av sol, vovvemys, skratt o galenskaper.
Var ju hundvakt så jag har varit hemma med älsklingarna o njutit av stillheten o solen ! Förutom då Frida var med då, inte så lugnt o stilla då inte..... ;) hehe. Vi vet hur man har kul !




Så sammanfattat har helgen varit fantastisk. Sol o värme, grillning, mys i soffan med hundarna o bästa sällskapet (sockerhjärtat, såklart) ! =)


Bara hoppas veckan börjar o fortsätter lika bra som helgen slutat...! =D




Uppdatering...

...kanske skulle behövas, har varit dålig på det nu ett tag. Verkar inte riktigt som att jag kommer lyckas hålla det där sena nyårslöftet, men jag skyller på att jag har så mycket för mig just nu. Sen har väl intresset för detta avtagit lite också, till följd av brist på inspiration. Känns ju inte speciellt kul o bara kort o gott skriva om vad man gör på dagarna..? Lite sarkasm, ironi, humor och personlig prägel på det hela är väl också nåt man vill dela med sig av. =)

Hursomhelst, jag hade en fantastisk påskhelg ! Satt ute vid grillringen med en Tom Collins drink i handen o njöt av solskenet, hur skönt som helst ! Blev även o sitta ute på altan, äta god mat o bara njuta o må bra. Sen är det ju klart att sällskapet gjorde helgen perfekt...!


                                                       

For dessutom iväg på en roadtrip med bror min o hans kompis igår, vi hamnade 7 mil bort o åkte slalom hela dagen. Riktigt skojj ! De fick mig även att prova på att åka "off pist" eller vad jag ska kalla det, så vi åkte väl som sick-sack mellan träden.... ;) Kramades även med ett som stod ivägen, men det var inte mitt fel... haha. 

Bjuder på en bild från julafton på syskonen Israelsson:


                                                  

Nej, som sagt, ska försöka bättra mig nu och uppdatera oftare så får vi se hur det slutar.... =)

 


RSS 2.0