Ibland räcker orden inte till...

...för hur underbart det är att vara ute i solen och fiska. Köpte nytt kastspö idag *lycka* och fick en riktigt fin spinnare av min älskade far! Fick dessutom napp på den, både abborre och gädda, så giftig är den och från o med idag min nya favorit ♥ Bjuder på bild på första fångsten med nya spöt samt första firren :

 

Min dunderförkylning har fortfarande inte gett med sig *suck* och jag lovar nu - dyrt och heligt - att jag aldrig ska kalla någon ynklig/mesig igen som gnäller över förkylningar! Haha... jag misstänker dock att det löftet inte blir speciellt långvarigt..!

Så här trivs jag ♥ Det enda som fattas för att göra bilden komplett är du... =]


Så nu laddar jag för fredag, då väntar mera fiske (denna gång med Markus) samt bio med järngänget : Pirates 4! Ska bara försöka pigga på mig innan dess... ^^

 


iPhone 4 !

Spontan som jag är höll jag på att slå till direkt jag fick erbjudandet igår: iPhone 4 sproilarns ny med valfria tillbehör för 1800:- och en månadskostnad som är ungefär likvärdig med den jag har redan på mitt abonnemang. Men jag funderade över natten och diskuterade med
" storebror ", fick en ny deal som jag bara inte kunde tacka nej till och nu sitter jag här med en sproilarns ny vit iPhone 4 och ser ut som ett barn på julafton ungefär!


Min nya fina leksak som jag inte kan hålla fingrarna borta från ;)

Har aldrig tagit något på avbetalning förr i hela mitt liv, brukar va väldigt noga med att köpa allt cash så man har det klart och betalt. Då vet man att man är skuldfri. Men det här kändes som ett väldigt bra erbjudande och jag kunde inte låta bli..!
Så ett mke underhållande besök på the phone house tillsammans med " Nicke Nyfiken " (kunde inte hålla fingrarna i styr o satte igång larmet xD) senare är jag numera medlem i iPhone-klubben!


Lördagkväll är myskväll !

När man som tjej är så förkyld så man börjar ifrågasätta sin kvinnlighet (det vill säga när man inbillar sig att förkylningen gör en döende) är det dags att ta sig i kragen och göra nåt åt saken. Att vakna upp med dunderförkylningen från hell när man varit fri från förkylning överhuvudtaget ett helt år är verkligen inte att rekommendera! Så jag tackade nej till att umgås med mina söta vänner (förlåt men jag vet att ni förstår) och tog mitt pick o pack o begav mig ut till sjön istället!


Sol och fiske är helt klart den bästa kombinationen och den bästa medicinen mot alla sorters sjukdomar!

En mycket nöjd tjej med andra ord ! =)


Best way to get your heart broken?

-Pretend you don't have one !

Flickan skulle försöka sig på en riktigt snygg fint à la kungen Maradona, men hon lyckades dribbla bort sig själv nånstans på vägen och är nu inte längre helt säker på varifrån hon kom och vart hon är påväg. Livet satte helt enkelt krokben för henne och domaren släppte det, ingen utvisning och ingen straffspark för flickan alltså. Crap.

Men jag vet vars jag är nu. Här. Och just nu behöver jag inte
veta mer än att du får mig att må så bra. Puss!

Bandit Boat, Stockholm och Grönan !

Har inte velat ta tag i det här inlägget, vet ju inte vars jag ska börja! Så jag börjar inte, helt enkelt, utan låter bilderna tala för sig själva. Det sägs ju att en bild säger mer än 1000 ord? Så varsågod och läs... ;) [bara klicka på bilderna för förstoring]







Vi har alltid skojj, tillochmed på flyget ! ♥


Helgen i Stockholm med dom bästa var med andra ord beyond awesome, ville aldrig att det roliga skulle ta slut! Puss till alla underbara människor som förgyllde detta! ♥


*Lycklig*

Rubriken säger allt. Befinner mig i skrivande stund i min "storebror"s lägenhet i Göteborg och stortrivs! Har hunnit med att fixa en helt ny garderob *wowza* och kramats med min älskade tösabit Liten en stund! Livet är helt enkelt bra ibland


Trodde att jag lämnade sommaren när jag åkte hemifrån igårkväll, men inser så här i efterhand att jag lämnade våren och kom till sommaren istället. Allt grönskar, solen strålar och värmen ska vi inte ens tala om! Underbart!

Snyggaste muggarna ever ;)

Middagsbesök av Mats ikväll, ett försök att leka sushi-kockar imorgon och inte att förglömma fruktsallad o film; detta blir en perfekt uppladdning inför Stockholm och Bandit Boat i helgen!

Well...

...har varit lite si och så med uppdateringar nu, skyller på livet i vanlig ordning! Och jag kan ju åtminstone konstatera att helgen blev awesome! Jobb, panikresa hem t/r, bio med dom bästa, bilträff, feber [wtf?!] och en oväntad övernattning på en soffa sammanfattar det hela!

Jobb och bio på fredagen: Fast Five tillsammans med dom bästa! ♥ Grym film med härligt sällskap och många skratt!

Sent isäng och uppe med tuppen på lördagen för avfärd till årets Vårträff (bilträff) som blev lyckad för min del trots feber! Sol, aningen kalla vindar, bildunk, bus med de bästa, härlig stämning och mke folk! Febern gjorde mig rätt hängig bara så jag åkte hemåt istället för att stanna på kvällscruisingen, kurerade mig med diverse febernedsättande tabletter o sömn och åkte sen till LoLs för att umgås med tjejerna lite. Åkte vidare till festfolk och så blev det en krogrunda också! Nykter på krogen är faktiskt underskattat, det blir vad man gör det till och med rätt sällskap spelar det ingen roll om man har +/- 0 promille i blodet! Nattmat på det [drive-in på Max] nån seg film och oväntad övernattning på soffan med världens mysigaste katt blev pricken över i:et!


Sova lite innan dagens jobb står på schemat, och börja packa inför resan till huvudstaden..! Åker till Göteborg på tisdag för lite "storebrors"-pepp, vi ska göra egen sushi och bara må bra. Och ladda för Bandit Boat i huvudstaden på fredag förstås..! AWESOME!


Keeping my mind occupated...

...med plattan i mattan och högsta växeln i. Men ibland, nån gång om sänder, stannar jag upp mitt i alltihop. Då inser jag hur mycket jag faktiskt saknar dig.


" You may not be her first, her last, or her only.

She loved before she may love again.
But if she loves you now, what else matters?
She's not perfect, you aren't either,
and the two of you may never be perfect together
but if she can make you laugh, cause you to think twice,
and admit to being human and making mistakes,
hold onto her and give her the most you can.
She may not be thinking about you
every second of the day, but she will give you a part of
her that she knows you can break: her heart.
So don't hurt her, don't change her, don't analyze
and don't expect more than she can give.
Smile when she makes you happy,
let her know when she makes you mad,
and miss her when she's not there. "
-Bob Marley.


Oj...

...det blev en spännande sista runda ikväll! Hann inte mer än högst upp på första kullen i skogen så var det nåt djur som studsade in i skogen... hann inte med o se vad det var då allt hände så fort, blev ju lite skvätträdd också, men storleksmässigt nånstans mittemellan varg och älg ^^ haha. Tippar att det var en älgkalv som blev överraskad!

Inte nog med det... hunden min började rycka i kopplet åt andra hållet när vi kom lite längre in i skogen, så jag vände på huvet o såg ännu en gång nåt som rörde sig bland träden. Huvva, då var jag inte så kaxig längre! Men hade ju hunnit mer än halvvägs så kändes inte aktuellt att vända heller. Tur jag har finaste Maria som alltid svarar i telefon och kan surra om allt och inget



Ska jag va ärlig föredrar jag att inte möta vilda djur när jag är ute ensam och springer. Ekorrar, fåglar och möss gör ju ingenting, men de större får mer än gärna hålla sig undan... vilket de ju aldrig gör. Har sprungit på älgar både två och tre gånger och lika mycket som jag finner det fascinerande så blir jag också rätt skakis. De är ju inte precis små när de helt plötsligt står tre meter ifrån en mitt i skogen och stirrar på en..!


Äntligen !

Idag startade officiellt min sommarträning vad gäller löpträningen utomhus, äntligen har mina skogsrundor torkat upp tillräckligt! Det första jag gjorde imorse var att ta med hundarna en sväng och har även hunnit med en runda med Frida på eftermiddagen. *lycklig*

Träningen är min drog, man skulle nog också kunna kalla det mitt lyckorus. Och med fina vänner som sällskap kan det ju inte bli bättre!


Blir nog en till sväng senare ikväll. Bara för att jag inte kan låta bli.

Happy surprise !

Fick en ny header skickad till min mail alldeles nyss, riktigt gulligt! Tackar tackar. Vet inte riktigt om jag ska tolka det som att den jag hade inte var bra eller om det helt enkelt bara var dags att uppdatera sig lite? Haha.

Har försökt få den att passa in någorlunda ett tag nu men lyckas inget vidare.. är rätt less så jag tar en paus på obestämd tid, det får se ut så här tills jag orkar ta tag i de där ***** koderna igen! *ler*


Valborgs !

Jag kan med hundra procents säkerhet säga att årets valborgsmässoafton är en av de i särklass bästa kvällarna i mitt liv. Jobb till 21, sen tog jag bilen och rullade iväg till LoLs där jag var framme ca halv elva. Mys vid elden, minifyrhjuling, ett flummigt samtal till taxi, muppvarning på nån random idiot, ett stopp i lekparken mitt i natten, fyrverkeridemolering och kul i bilen på väg hem... kvällen var helt enkelt legen - wait for it - dary!

Snurrgungan !

Man fick hålla i sig för glatta livet när Nicke snurrade... ^^

Kul i bilen ! xD

 

 

Så sammanfattat var det en lång och mycket underhållande kväll/natt tillsammans med LoLs och många fina människor! Pusskalas med hennes två hundar dessutom, mysigt värre!

 


RSS 2.0