Jaa...

...vad ska man säga, dåligt med uppdateringar igen och jag skyller återigen på livet..! Som jag sagt tidigare så är det som om allt händer samtidigt, så många val, så många tankar, så mycket att göra. Har lyckats räta ut några av frågetecknen nu så har inte så många kvar faktiskt. =)

Träffade Josefine häromveckan för en fika, på tal om ingenting, var verkligen evigheter sen vi sågs sist..! Måste ha varit när farfar firade sin 50-årsdag, dryga 3 år sen... tiden går så fort..! Hursomhelst, surrade i cirkus en o en halv timme, måste göras om..! Och det ska erkännas; har faktiskt saknat Joffa, Storsandsjön och hela familjen Ekman. =)

En midsommar för längesen... =)

Längtar som en galning efter lördag nu, har längtat hela veckan..! Tänk att tiden i princip står stilla när man längtar efter nåt... *suck* Lördag blir i alla fulla fall en familjedag med middag och hockey på arenan, kommer bli awesome..! *lääääängta*



Förstår inte varför datumet säger 10-11-23 när jag skrev detta 10-12-02........

Myshelg !

Fredagsmys med finaste F, som jag saknat henne..! Blev så vi for en sväng till grannen också, "Med andra ord" med partyfolket var helt klart en höjdare..! "Jungfrubröst" måste vara den mest klockrena beskrivningen av "hallonbåt", eller hur? ;) haha.

Livet rullar på i en takt som inte riktigt passar mig känner jag..! Allt händer samtidigt, det blir så många val och så mycket som man inte vet... Är man född i vågens tecken hör det tydligen till att vela, man väger fram och tillbaka, fördelar och nackdelar, och kommer som aldrig fram till nåt bra... Typiskt? =)

Det blir till att lyssna på hjärtat och gå på magkänslan, ju mer man funderar desto svårare blir det..! Så nu blir det till att ladda för morgondagen istället som bjuder på några timmars jobb och sen hockey..! Skellefteå möter AIK på bortais, blir spännande. Hockeyn på storbild med härligt sällskap kan helt enkelt inte bli fel..! =)

Till veckan åker jag dessutom till min underbara syster för att umgås med henne några dagar, ska bli sååå mysigt..! *längtar*


What doesn't kill you...

...makes you stronger. Så sant som det var sagt. Livet är bra förunderligt. Hade en kanonhelg tillsammans med vänner och familj. Vänner jag inte träffat på väldigt länge. Alldeles för länge, om jag ska va ärlig. Tokigt det där, hur kärleken kan få en att lämna allt och alla och börja om på nytt. Eller fantastiskt, beroende på hur man väljer att se på det... =)


Men det kan va ganska skönt att börja om på nytt. Själv har jag gjort det tre gånger och jag ångrar inte en enda. Det handlar ju inte om att "lämna" vännerna man redan har, för mig handlar det om att uppleva nya ställen och träffa nya människor. Dessutom är det lättare att avgöra vilka vänner som faktiskt är ens vänner när man flyttar ifrån dem... <3

Så nu är jag hemma igen. Åtminstone för stunden. Har eventuellt fått jobb i schtaaan om jag fortfarande vill, blir att boka in ett möte snart. Så får vi se hur det blir, känns som ett spännande och utvecklande jobb. Men framförallt roligt. Och har man möjlighet att jobba med något som man verkligen tycker om, varför inte? Så jag kanske blir kvar här ett tag. Om jag inte får nån ny galen idé, som att flytta till New York... ^^



Synd att du är så söt...

Till att börja med tänkte jag tala om att min mobil slutade fungera i söndags, simkortet är avaktiverat så jag fick vänta i två dagar på mitt nya... Panik-köpte mig ett kontantkort under tiden (halebop givetvis, ^^) så jag slapp känna mig så isolerad !

Skulle ju ha rullat norrut med bilen i söndags egentligen, men utan telefon blev jag förbjuden att åka ! Har ju inga vinterdäck på min pärla så jag kan helt klart förstå andras oro. =) Så "Våfflan" och jag åkte uppåt landet när mitt simkort kom i tisdags !





Eftersom hemresan blev uppskjuten passade jag på att umgås så mycket som möjligt med två av människorna som betyder mest för mig, Frida och Simon. Finare människor får man leta länge efter, sååå glad att jag har dem ! Underbara =)



Livet behöver inte va perfekt för att va underbart !

Så var denna fina sagan slut då. Flickan träffade en underbar kille, blev blixtförälskad, föll som en fura, satsade på förhållandet (fick jobb och flyttade dit) men det räckte inte med bara kärlek. Ibland är man helt enkelt alldeles för olika för att det ska fungera.

Att vår saga tar slut nu beror på ett gemensamt beslut. Vi tycker väldigt mycket om varandra men vi vill ha ut olika saker av ett förhållande. Det finns inget ont mellan oss, det här har vi diskuterat och kommit fram till tillsammans. Och det har ingenting att göra med folk runtomkring, det här handlar om honom och mig och att vi båda har insett att vi nog fungerar bättre som vänner.

Han är en underbar människa som jag gärna vill ha i mitt liv, därför är det bättre att vi gör slut medan vi fortfarande kan vara vänner istället för att kanske bråka sönder vår relation.

Livet är oförutsägbart. Men vi har alltid, i alla situationer, ett val. Vårat val är att inte längre vara tillsammans, istället väljer vi vänskap. Förhoppningsvis en livslång sådan... =)

RSS 2.0