Back in town

Ja då var man tillbaka i "Storstan" igen... Galet härlig fredagskväll iaf, förfest med bror min och senare ut på Olles med underbara Frida. Riktigt kul o träffa en massa "kändisar" ute också - var alldeles för länge sen sist man sågs !


Bjuder på en gammal bild på oss :

Crazyface...! ;)


Tro det eller ej, men gårdagens utgång var den första nånsin med Frida... Helt sjukt ! Men nu blir det en ordentlig förändring, vi ska ut många fler gånger ! Cosmopolitan, jordens sämsta raggningsrepliker, galet tjejsnack och bästa sällskapet gjorde min kväll ! =D


Nu blir det iväg o träffa en gammal vän som jag inte sett på jag vet inte hur länge... Kul ! =D


Ja...

...alla sagor har sitt slut.

Vi vill väl alla hitta den där stora kärleken som vi blir gamla tillsammans med. En själsfrände. En prins istället för en groda. Jag hittade min. Men jag antar att vi gled ifrån varandra. Utvecklades åt olika håll och blev för olika. Livet är oförutsägbart. 





I was sitting on my doorstep
I hung up the phone and it fell out of my hand
But I knew I had to do it
And he wouldn't understand
So hard to see myself without him
I felt a piece of my heart break
But when you're standing at a crossroad
There's a choice you gotta make

I guess it's gonna have to hurt
I guess I'm gonna have to cry
And let go of some things I've loved
To get to the other side
I guess it's gonna break me down
Like falling when you try to fly
It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life
Starts with goodbye


I know there's a blue horizon
Somewhere up ahead, just waiting for me
Getting there means leaving things behind
Sometimes life's so bitter sweet

Time, time heals
The wounds that you feel
Somehow, right now

I guess it's gonna have to hurt...



Hockeynatt !

Hade en tuff period mellan 22.30-00.30 då jag kämpade för att hålla ögonen öppna i väntan på OS-matchen mellan Sverige och Tyskland. Men gånger som denna är sömn verkligen överskattat... *ler*

Född och uppvuxen i en "hockeyfamilj" som jag är väljer jag givetvis att se de blå-gula kronorna spela sin öppningsmatch istället för huvudkudden. Övervägde nästan att börja dricka kaffe där ett tag, trots att det verkligen är vidrigt... Jag menar, vem vill inte hålla sig vaken och se Sverige vinna sin öppningsmatch i självaste OS?! =D

Otroligt skönt med vinst, både för vinnandets skull och för det nya upplägget vad gäller kvartsfinaler ! Framförallt var det skönt att herrkronorna spelade så bra då damerna förlorade så stort mot Kanada. Erkännas måste väl att det överlag är mycket roligare att se herrarna spela, det är mer fart under skridskorna, tuffare tacklingar och helt enkelt bättre spel.


 


Lundqvist höll nollan ! [bild lånad från expressen.se]



Hatten av för hela laget som överlag spelade riktigt bra !

Extra ovationer till målskyttarna Mattias Öhlund och Daniel Alfredsson ! Även till Johan Franzén som enligt mig var bland de bättre spelarna och gjorde en kanonmatch !


Gissa om jag kommer sova gott de få timmarna innan jag ska upp igen....!


Sega söndag...

...men vad annat kan man vänta sig efter en riktig party-lördag? *ler*
Hade en galet kul kväll med härligt folk ! Dancing queens, nån som lekte golvmopp, farliga shots (Lisas fel), ostadiga ben (inte mina) och tjejsnack i sovrummet. Inga minnesluckor !

Men, som sagt, en riktigt seg söndag för min del. Tog ett bra tag innan jag var tillräckligt nykter för att köra hem bilen. Men det var det helt klart värt ! Dessutom hann jag ju se sista perioden av elit-bandyn och pussas lite med Enya (farfars lilla hjärtegryn, sötvovven).




Men nu kastar jag in handduken och dejtar John Blund.
Tåget går 07.44 imorgon.... Sweet dreams !



Hemma !

Fröken Israelsson har hittat hem. Till sina föräldrar och tok-mysiga hundar. Nu väntar en underbar helg med långa skogspromenader efter skoterspåret, härliga timmar i solen på altanen och grillning i grillringen.

Jag kanske inte uppdaterar mer i helgen. Spenderar den som sagt hemma och firar hjärtedagen med familjen och de som står mig närmast.

Nu blir det Navy CIS med älskling och pappa och hans signum: glass och chokladröra ! =D




There's just no place like home.


Nyheter !

Ny bostad. Nya vänner. Nytt liv. Ny stad. Större stad än jag är van vid. Ny Malin?

Man förändras. Utvecklas och växer. Både intellektuellt och fysiskt. Jag har förändrats otroligt mycket sedan flytten. Sedan jag började studera kurser vid universitetet. På både gott och ont.


Vissa saker tror jag bara är meningen ska hända. Det finns ingen logik bakom. Det bara...... blir. Mycket i mitt liv kan beskrivas så just nu: det bara blir. Men vissa saker kan man inte påstå att de bara blir. Man har alltid ett val. I alla situationer. Jag har gjort mitt val nu. Ett stort val. Jag har valt mina vänner. För att ni betyder otroligt mycket.


Så mycket tokigt man har hittat på egentligen. Alla våra galna sleep-overs som kommer att bli många fler. Jag saknar er. Mina babes. Det finaste jag har. Puss på er ! <3


Nu blir det mys med en kopp varm choklad och en riktigt bra film. The Proposal !


Eftertanke

Det kan (hör och häpna) faktiskt vara ganska positivt att vara sjuk. Man har tid att ifrågasätta sig själv och sina val. Tänka och fundera. Och det är precis det jag har ägnat mycket av min tid till nu när jag ändå varit sjuk.

Mina funderationer har mest kretsat kring vad jag vill ha ut av livet. Jag kom egentligen inte fram till något nytt. Jag har mina mål och på vägen dit lever jag en dag i taget. Däremot, har jag ifrågasatt mig själv och mina val. Jag har gjort några omstruktureringar vad gäller strategi och planering. Det här låter säkert som ren och skär grekiska för vanliga dödliga, men fotbollsintresserade människor torde förstå lite vad det handlar om... ;)


Jag kan nästan höra mina nära och kära: "Va?! Malin - planera?", och jag vet att planering inte hör till mina starkare karaktärsdrag. Oftast. Men det beror på att de gånger jag faktiskt planerar något och försöker hålla mig till det så spricker det. Ordentligt. Så därför brukar jag helt enkelt låta bli att planera - då kan det ju inte bli fel ! Att vara spontan ger dessutom (oftast) betydligt mer valmöjligheter... =)

Men som sagt, jag har en plan. En planering. Som förmodligen inte kommer att hålla så länge som jag har tänkt. Men det är väl det som hör livet till ! =D


Feber....!

Något av det värsta jag vet är att vara sjuk. Feber. Hosta. Förkylning överhuvudtaget. För man orkar inte göra något. Såklart så ska jag bli smittad av lillan (som inte är så liten längre), bara för jag tvunget skulle stoppa om henne o läsa nattsaga i söndags...... vaddå ironiskt? =)


Fördriver i alla fulla fall tiden med att sova, slötitta på tv och på alla underbara bilder jag har från i somras. Så kan jag drömma mig bort och längta till sommar, sol och värme...!




Storfiskar'n !


Partyweekend !

Ja, denna helgen följde en väldigt enkel ekvation:
[Fredagkväll fest och utgång + Lördagkväll fest = Bakis-Söndag]
Seg söndag men det var det helt klart värt ! Ett antal blåmärken och värkande fötter efter fredagskvällen gjorde heller inget, med tanke på hur underbart roligt jag hade med min babe och gummibjörn ! <3


Har bloggtorka för tillfället så jag bjuder på lite bilder från fredagskvällen istället. Enjoy !


    




   




RSS 2.0