Trygghet är lycka?..

Trygghet är bekvämt, riskfritt. Du är nöjd, lycklig och tillfreds för du kräver ingenting av livet, och livet kräver ingenting av dig. Så enkelt. Du vet vad du har, om än det kanske känns enformigt ibland, och du är rädd att chansa - tänk om du misslyckas, eller kanske blir olycklig? Då väljer du hellre tryggheten, du nöjer dig med vad du har och det du vet. Utan en tanke på vad du skulle kunna få, och kanske går miste om...

Våga chansa. Risker kan innebära förluster, men tar du inga risker kan du heller inte vinna. Jag har brutit upp från tryggheten många gånger. Testat mina vingar. Självklart har det några gånger inneburit platt fall, men de flesta chansningar jag gjort har visat sig vara högvinster. Så jag fortsätter chansa, tar risker och utsätter mig för livets knepiga situationer. Och varje gång jag vinner inser jag att det jag tidigare så negativt och osäkert kallat för risk, egentligen var något så positivt som en möjlighet.


Citerar min kära farbror (som mer känns som en storebror):
"Man förstår sällan vad man hade förrän man förlorat det, men om man aldrig förlorar det man har så kommer man ändå aldrig att förstå…"




Let someone else do the talking. We don't need words.

Ju mer jag funderar desto säkrare blir jag: det finns inga enkla svar. Ju mer man tänker desto svårare blir det, simple as that. Lev idag - här och nu, inte igår eller imorgon.


Är så less på alla meningslösa kärlekslåtar som bara gör en sentimental.
Mest av allt är jag less på hur bra de passar in
...


It's killing me when you're away
I wanna leave and I wanna stay
And I'm so confused, so hard to choose

between the pleasure and the pain
I know it's wrong and I know it's right
but even if I tried to win the fight
my heart would overrule my mind..

 



Helgen...

...blev lugn, skönt att ladda batterierna lite. Intog soffläge på fredagskväll med popcorn och öronproppar: Hockeykväll med la familia och delar av "plastfamiljen"! En mycket trevlig kväll om man bortser från idiotiska domare som hjälpte Linköping med fruktansvärt billiga utvisningar, ett kort strömavbrott (som kändes som en evighet) mitt i matchen och slutresultatet (förlust med 4-2).


Lördag blev det mys på altanen i solen och sedan möhippa på eftermiddagen, stripdance aerobics. Det var bland det roligare jag gjort i mitt liv, ser fram emot nästa som är inbokad i maj månad. Middagsgäst dessutom (som stannade hos mig ända till idag) och jag bjöd på det jag gör bäst: hot n'spicy köttfärssås på älgfärs, tyvärr fattades en ingrediens men resultatet blev trots allt någorlunda ok.



Har alltså haft mysigt sällskap hela helgen, gissa om det känns ensamt helt plötsligt?..


Funderar...

...på om jag ska färga håret eller inte?..
För tre år sen var jag rätt ljus, hade mke ljusa slingor och det trivdes jag med...



...men jag trivs ju med färgen jag har nu också...


...och frågan är ju då om jag bara ska ha det mörkt, utan röda inslag, dvs i princip min naturliga färg?.. 

haha... i-landsbekymmer !!

 


Snöskottning !

Jag har många platser som jag kallar favorit, vilken som gäller för stunden beror på humör och väder. Men det finns en plats som är favorit oavsett väder och oavsett humör: hamocken ute på altan. Just nu är den otillgänglig pga vinterförvaring av packmoppen mm, så jag får nöja mig med att njuta av vårsolen i en solstol istället. För idag har jag skottat bort all snö som var ivägen !


Det är inte vår förrän Malin har skottat bort snön från altan. (Nog för att jag inte brukar skotta allt själv, men jag brukar iaf börja om det räknas.. ^^) Så idag blev det officiellt vår, det tog mig cirkus en timme och som sagt: NU är det vår !

Jag kommer va lemmen imorron... xD


Oj oj...

...vilken helg! Jobb, filmkväll, möte, 6 timmars träning i gymmet och en nära-döden-upplevelse med opeln. Skakar fortfarande, chocken har nog inte riktigt lagt sig än. Men det kommer väl, så småningom.

Som sagt, 6 timmars träning i gymmet blev det idag, skönt ! Har tränat in några nya pass, bland annat hip hop basics, lite pole dance och sen blev det lite freestyle ett tag också. Svettigt men kul ! Det blir till att nöta in det ordentligt nu bara, så startar vi upp passen sen på Hälsostudion. Kommer bli awesome !

Känns som gymmet är mitt andra hem just nu, jag spenderar väldigt många timmar där och jag trivs som fisken i vattnet !



Scandalous ;)

I onsdags var det premiär för mitt Stripdance Aerobics pass på Hälsostudion! Såg fram emot det med skräckblandad förtjusning och den enda tanken som snurrade i mitt huvud hela dagen var "NÖTA NÖTA NÖTA", kanske borde bli mitt mantra? Haha.



Det var i alla fulla fall jättekul och tjejerna var riktigt duktiga! Ska försöka få dem att släppa loss lite mer nästa vecka bara... ;)

Ser fram emot nästa helg, då har jag en möhippa inbokad! Spännande... =)




Head over heals...

...bokstavligen. Tycker nästan lite synd om killen som landade på näsan framför mina fötter på stan igår. Tur att det enda som skadades var hans stolthet. Halkigt? Oja !

På tal om gårdagen; fick ett retsamt mms, lite i stil med förskolans "jag har nåt som inte du har, nananana..." ^^ Så nu [om det är möjligt] längtar jag ännu mer efter skoter, sol och fjällen än jag gjorde innan =)

Blir lite avis faktiskt, det ser ju så sjukt härligt ut !

Drömmer mig tillbaka till helgen som jag spenderade där uppe i fjol, det var verkligen en riktig höjdare ! Strålande sol o skoter på dagarna och nån breezer i bastun på kvällarna. Dessutom vindstilla högst uppe på fjället, kan man önska sig mer..? Amazing.


What's somebody like you doing in a place like this?

Blev ett sent pass för mig i gymmet ikväll, men sen middag resulterar i sen träning och jag måste säga att det är klart underskattat. Lugnt o skönt och trots att man inte är ensam i gymmet så kan man i princip använda alla maskinerna när man känner för det. Ingen väntan o inga avbrott i träningen, hur bra som helst !


 

Dags för en dejt med John Blund igen tror jag, så man kanske är pigg o utvilad imorgon. Big day tomorrow, yaay !


xD

Jag och Frida har ikväll haft "Lilla Fettisdagen", för vaddå, det finns ju Lilla Julafton?.. ^^ Soffläge framför tv:n med varsin semla, inte så illa en vanlig måndagskväll..!



Inte så tokigt heller att spela Wii med min bror resten av kvällen, Mario Party är ju barnsligt skojj..! =D


Myslördag !

Middag tillsammans med Frida, Johan och Mike - stek med ölsås, klyftpotatis och bea. Sen blev det chilldricka med dem + Anton och Felicia innan utgång på Olles. Myslördag !

 

Bästa !

 

 


Friday night...

...kan bara sammanfattas med ett ord: amazing. Tjejkväll med Maggan och Frida; San Fransisco, smörpopcorn, skrattanfall och en gymboll (?) gjorde kvällen fantastisk.

 

Klicka för förstoring

 

 

 

 

 


Secrets...



Tell me what you want to hear
Something that were like those years
I'm sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away
This time
Don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away


Amazing how we got this far
It's like were chasing all those stars



Good old times !

Kommer du ihåg hur okomplicerat allt var när man var liten? När höjden av olycka var att falla och skrapa knät, lycka var att vinna snöbollskriget och när kärlek var en puss på kinden?

Inga bekymmer, livet var bara underbart. Man levde här och nu och hade inga tankar på framtiden.


Mina bästa minnen har jag tillsammans med min bror och Frida. Det började med att rulla nerför slänten på somrarna och få grönska på jeansen, fortsatte med madrassåkning i TC-backen på vintrarna och idag spenderar vi de bästa dagarna på beachvolleyplanen. Amazing.

De här två människorna, som för övrigt betyder obeskrivligt mycket för mig, har följt mig genom hela livet. Och så fortsätter vi. Ikväll: One tree hill, chips och cola, gitarrspel och sång med min bror. Bäst, helt enkelt. Imorgon: Old school sleepover med bästa Frida. Awesome, helt enkelt!



En snabb visit...

...i Göteborg fick oanade konsekvenser. Ett möte som blev två, paniken som fick en helt ny innebörd när spårvagnen tog mig åt helt fel håll och alla London-flashbacks från DRL (Docklands Light Railway) förgyllde min korta vistelse i Göteborg.


Måste ju bara nämna Mammi också, hon är verkligen världens finaste som kom o mötte mig på centralstationen och följde mig till tåget igen igår ! Sen hann vi ju med några timmars shopping, och soffmys med Josef och liten för den delen också !

 

 



We belong together...

...like the open seas and shores ♥

Älskade Liten. Det finns inga ord. Det bara är. Du och jag. Vi. Föralltid. ♥

 

 

Kärlek !

 

 

 


RSS 2.0