Känn taggen !

Snart bär det iväg. Och jag har [ännu en gång] panik över packningen. När ska jag lära mig att börja i tid ?

Nåja, det löser sig nog. Faktum är att det kommer att bli en awesome roadtrip och jag kommer definitivt att behöva hoppa på väskan för att få igen den. Troligen blir det två väskor. Sådana här gånger skulle det vara så mycket enklare att vara kille, några jeans och några t-shirts så är man good to go. Så simpelt och okomplicerat. Men jag trivs ändå rätt bra med att vara tjej, så jag får väl leva med att det är en komplicerad process att packa inför resor !



Ser även fram emot att komma hem igen, planering är ju som sagt inte min starka sida då jag är väldigt spontan och alltid mer eller mindre lyckas spoliera allt vad planer heter, MEN, och detta är ett stort MEN, nu finns det planer som jag tänkt hålla mig till ! Hör och häpna, men jag ska tydligen börja om med t-box igen och det känns sjukt bra.

Har många fina minnen från träningen, dock tänker jag aldrig mer underskatta min sparring-partner igen. Nu minns jag inte så mycket då jag blev rätt groggy, men jag tror jag sa åt Simon att "ta i då din mes !" varpå jag två sekunder senare kippade efter andan tre meter längre bort på golvet. Haha. Mindre klyftigt, med tanke på att han har svart bälte... men roligare har jag nog aldrig haft !

Sååå... jag känner taggen !

Nej...

...jag fick varken sol eller tropisk värme till min lediga vecka, istället har det nu regnat i princip non-stop i fyra dagar. Men vi släpar oss ut varje morgon ändå, Hugo och jag. Vi trotsar både John Blund och det kyliga regnet, och gissa vad ? We're having the best time !

Jag ogillar bara att han redan har hittat ett sätt att spela på mitt dåliga samvete ! När väckaren ringer kl 8 kommer han och pussar på mig, och när jag då drar täcket över huvudet sätter han sig ner, tittar på mig och suckar. Det är som om han drar in så mycket luft han bara orkar i lungorna så det blir en jätte-mega-monster-suck. Och då kan du ju gissa vad som händer... jo, precis. Malin får jättedåligt samvete, kliver upp och hämtar kopplet, vilket resulterar i en mycket lycklig liten (stor) vovve.


Hur kan man säga nej till de ögonen ?

 

Jag trivs. Regn eller sol spelar ingen roll, så länge jag har Hugo vid min sida mår jag underbart bra. Så lite soffmys på det här nu kommer göra morgonen perfekt. Och snart, snart, får jag träffa Hugos "mamma" Liten igen, som jag längtar efter henne !

 


No strings attached

Jag vill känna mig fri, inte instängd och fångad. Jag vill ha friheten att välja själv vad jag vill ha och hur jag vill ha det. Jag vill leva livet fullt ut, varje minut av varje dag. You may say I'm a dreamer...



För första gången känner jag att det är jag som bestämmer reglerna. Och jag gillar det !

E.T.



You're so hypnotizing, could you be the devil, could you be an angel ?
You're touch : magnetizing
Feels like I am floating, leaves my body glowing

You're from a whole other world, a different dimension
You open my eyes, and I'm ready to go, lead me into the light

KISS ME
Infect me with your love and fill me with your poison
TAKE ME
Wanna be your victim, ready for abduction

Your kiss is cosmic
Every move is magic.
.!

Semester !

Ledig. [nästan] Sommar. Inlines i solen med fina vänner. Milkshake vid älven. Bollkastning ute på fotbollsplanen med Hugo i regnet. Kubbspel. Spännande möten. Spontana påhitt med vänner såsom grillkvällar och film-mys. Underbart, livet kunde knappast vara mycket bättre än så här just nu !





Helgen blev magisk. Trots jobb både lördag och söndag hann jag med bröllop, grillfest och utgång med fina vänner. Dansgolvet var hett, vi intog scenen och dansade som få människor sett oss dansa förr. Amazing, vilken kväll !



Åhh...

Underbara sommar, var tog du vägen ? Regn och kyla, hösten borde väl ändå inte kännas så påtaglig redan. Min sommarledighet börjar inte förrän nästa vecka, men det känns som jag måste stryka just "sommar" och bara säga ledighet. Har i alla fulla fall beställt strålande sol och tropisk värme nu när jag får lite ledigt, bäst för vädergudarna att jag får det också ! ^^



Men nu närmast bjuder morgondagen på en sväng på stan med Katja och bio med järngänget. Bridesmaids, har hört att den ska vara en kvinnlig version av Baksmällan så jag har höga förväntningar ! [jag vet, jag säger emot mig själv... "bättre att inte förvänta sig så mke - då blir man bara positivt överraskad och aldrig besviken"... men även jag är mänsklig och kan ibland inte låta bli... ;)]

Fullt upp !

Det blev en fullspäckad vecka med vovvemys i hammocken, klippning, bad *2, kräftor, kubb, roadtrip med brudarna till Umeå och utgång på det. Plus lite mys med katterna (för det är ju så mysigt att bli väckt av att någon trampar runt på magen...)









Dags för en dejt med John Blund... tidig morgon imorgon, as usual !

PDOL !

En roadtrip till Piteå med fina vänner resulterade i en av de bästa kvällarna i mitt liv. Utmaningar, discotält (?), tokigheter, ont i fötterna, karuseller (älskade Star Dancer !) och mke skratt tillsammans med söta Katja och Jocke förgyllde kvällen. Sen är det ju inte fy skam att få en puss av självaste Ralf Gyllenhammar [sångaren i Mustasch för den som inte visste det] efter spelningen !

[Tilläggas bör kanske att jag inte visste vad han heter förrän efter jag fick pussen... shame on me !]














Mys !

Så här mysigt är det i hammocken, jag trivs !



Uppdaterar vid ett senare tillfälle om min fantastiska helg i staaan tillsammans med Katja (och Jocke förstås !)

[Sneakpeak : jag fick en puss av självaste Ralf Gyllenhammar !]

RSS 2.0