Update.

Tänkte att det kanske kan vara dags för en uppdatering nu igen, håller som ett lugnt tempo med detta. :)

Jag har hunnit med massor. Jobb, vänner, familj och kärlek. Målat vardagsrumsbordet (Blev Ying Yan), målat byrån i sovrummet, piercat örat, vänt uppochner på lägenheten för att hitta den borttappade telefonen utan ström, åkt snowboard för första gången i år (första gången på två år, inga brutna ben !), hälsat på lammen i Källbomark och äntligen fått hem barbordet och stolarna till köket ! Det firades så fint med en dubbel middagsbjudning (både fredag och lördag !). Fredag med söta Yvonny och Tom : middag, vin, ost och kex samt roliga spel gjorde kvällen fantastisk ! Lördag med Danne och Chrille : middag följt av bowling !

Har även hunnit med en grillkväll med söta människor i en grillkåta utanför stan, samma grillkåta vi åkte till kvällen före nyårsafton. God mat, glada skratt och en oförglömlig kväll. Tack !

Det händer massor nu ! Eller... det händer egentligen massor hela tiden. Storasyster och Lillebror flyttar ifrån varandra, nu kommer det att bli alldeles för långt avstånd mellan. Lillebror flyttar till Göteborg och lämnar Hugo med mig. Känns lite svårt att ta på, avståndet har ju nästan känts för långt som det varit ibland (typ 500 meter ?) och nu helt plötsligt blir det betydligt längre. Skum känsla. Betydligt mer behagligt när det var yours truly som flyttade iväg 60 mil söderut.

Storasyster saknar redan Lillebror.





RSS 2.0