Uppdatering !

Nu håller jag på att vara så där dålig på att uppdatera igen, jag njuter av livet o gör saker hela tiden så jag hittar ingen tid till detta..! Dags att försöka ta sig i kragen igen då, bloggen har ju trots allt levt i 5 månader nu (inte fy skam) så får väl fortsätta försöka hålla den vid liv i fortsättningen också. Så får vi se hur det går... *ler*

Just nu känns det som att lyckan ler mot mig, livet är underbart ! Långa promenader, löpturer runt/över berg och sjöar o utflykter med fyrhjuling varvas med lugn o ro. Som grädde på moset görs allt detta med världens bästa sällskap. Med farmor i närheten o kärleken vid min sida kunde jag knappast önska mig mer.


Trots att livet leker och allt känns toppen går jag och funderar på en lösning på ett problem... Vad sjutton ska jag hitta på för kul åt min bror som tar studenten snart?! Funderar fram och tillbaka, nånting kommer jag säkert på. Blir nog in en sväng bland butikerna nån dag i veckan så man får nå inspiration. Inte varje dag som lillebror tar studenten ! =D

Jag gjorde ett val för en tid sen, ett tufft val som egentligen var lätt (beroende hur man ser på det). Jag valde mina vänner, för att ni betyder allt för mig. När jag är här hos min stora kärlek mår jag verkligen bra. Men jag saknar er. Otroligt mycket. Detta trots att jag spenderade förra helgen tillsammans med några av er som står mig närmast hjärtat. Kommer tillbaka hem snart, då ska vi ta igen förlorad tid ! =)



Bjuder på några bilder från några av utflykterna (bara klicka på bilderna för förstoring):

 
                                     

                                                           

                                    





Lycka..!

Ja... vad ska jag säga... man är väl som inte singel längre.......... =)

Just nu kunde nog inte livet vara bättre. Jag är tillbaka i lugnet, 6 timmars bussresa hemifrån. Här mår jag bra, laddar batterierna inför tentan som väntar nästa vecka och njuter ute i solskenet. Livet är bra. Sen blir ju inte upplevelsen sämre av att jag träffat en alldeles underbar människa som verkligen betyder mycket för mig. Kärlek måste vara den mest underbara känslan nånsin..!

 

Precis när man förlikat sig med tanken på att vara singel ett tag framöver gör livet en ordentlig vändning. Men det är väl så, när man inte letar dyker den upp. Kärleken. Underbart. Ibland ska man väl ha lite tur också, antar jag..! <3

 


Livet är underbart, jag är lycklig och dessutom skiner solen. Jackpot !





Valborgs !

Ja, jag vet att det är onsdag idag o att valborgsmässoafton var i fredags... Känns lite som att detta håller på att rinna ut i sanden, det händer så mycket och jag hittar varken tid eller inspiration till att uppdatera här. Som jag tidigare sagt: vill ju bjuda på lite personlig prägel på det hela o inte bara kort o gott redogöra för vad som händer på dagarna... Så jag får väl försöka ta mig i kragen nu då igen ! =)

Hemresan gick någorlunda smärtfritt i torsdags med några snabba visiter på vägen. Blev den sena bion när vi kom fram också, Iron Man 2. Galet bra film, kan verkligen rekommenderas ! =)



Själva valborgsmässoafton var ju Sötsessans egen dag, hela 21 år ! <3 Kort o gott en dag med massor av tårta, trevligt folk, majbrasa och utgång. Nykter på krogen var en nyhet för mig (var ju "fyllechaffis"), men jag måste säga att kvällen verkligen blev lyckad. Huvudsaken är ju att födelsedagsbarnet hade en underbar kväll !






RSS 2.0