2011

Så var vi här igen. Ännu ett år har passerat och nästa har precis börjat. Jag sammanfattar 2011 som ett år fyllt av upplevelser och bus samt många nya ansikten.

Året började med en månad "på rymmen" i Dalarna, Hälsingland samt några dagars fjällvistelse. Väl hemma igen var det dags för sista Station 8. Otroliga utekvällar i vimlet med fina människor kantades av vårens ankomst, följt av Bandit Boat och en helg i Stockholm med ett härligt gäng !

En helg i stugan med mysiga människor och festivaler * flera förgyllde sommaren, och som grädde på moset en roadtrip med min bästa vän genom Sverige som en förlängning av sommaren.

Relationer har förändrats under det gångna året. Vänskapsband har knutits och lösts upp. Jag har rensat bland vännerna och gett mer utrymme och tid till dem som både tar och ger energi, istället för dem som bara tar. Jag hann också med att inleda ett nytt förhållande som varade i ca 7 månader, bestämde mig för att vara singel och så *BAM* var han bara där och stal mitt hjärta. Simon. :)

Detta året har verkligen gett mig mycket. Resor och upplevelser. Lärdomar och personlig utveckling. Min bästa vän. Min pojkvän. 2011 blev ett riktigt bra år.

Så när vi nu kastar oss in i 2012, mina vänner, glöm inte bort att det blir vad man gör det till ! Så låt oss göra det här nya året minst lika bra som det förra, om inte ännu bättre ! :)


Sista dagen...

...före nyårsafton, ännu ett år har sprungit förbi. Det ska firas i lugn och ro med favoriten och Hugo (han är inneboende i helgen :D) Första året på länge som jag inte firar nyår med fest och galenskaper. Istället blir det en hel dag full med mys och bus i skogen, en sväng till badhuset för att simma och basta samt åka skrana (madrass för den som inte visste det) nedför skidbacken !



Men det blir morgondagen som sagt. Denna dagen spenderade jag i badhuset, simmade 40 längder i ett stäck *nöjd tjej* och bastade väl en halvtimme på det. Skönt ! Kvällen blev inte sämre den, mys i Davids grillkåta utanför stan tillsammans med David, Chrille och mina pojkar (Simon och Hugo). En perfekt dag på alla plan. Flickan är så sjukt lycklig ! :)


RSS 2.0