Jasi...

Livet är underbart. Solen skiner, det är varmt, har hunnit med en promenad runt kyrksjön med Mammi, ätit jordgubbar till frukost (!) och allt känns bara allmänt toppen !

Jag är lycklig. Verkligen lycklig. På riktigt. Jag trivs så bra här som Hälsingebo tillsammans med min älskling, naturnära, lugnt och skönt och ändå lite citypuls om man känner för det. Perfekt.

Ser fram emot kvällen som bjuder på dans till Larz-Kristerz, blir garanterat skojj !


Så här blev resultatet av skänken jag målade

o älskling slipade... Teamwork !





Helgen..!

Bröllopsfesten överträffade verkligen mina förväntningar med underbar svensk buffé, mingel, fotograferingar, trubadur och trevliga människor. Tal och uppträdanden om vartannat gjorde kvällen extra minnesvärd, bland annat min farbror vid gitarren och Chatz och Dennis i duett i en balladversion av Bon Jovi's underbara "It's my life". Sjöng en spontanduett med Chatz också, underbara "More than words". Otroligt skojj och ackompanjerade av min kära farbror/"storebrorsan" kunde det bara inte bli bättre..! =D

Så sammanfattat var helgen underbar, kunde knappast önskat mig mer ! Men nu har ju alla åkt hem... Inklusive min träningskompis Liten. Nu ska hon bo i Umeå ett tag, sedan blir det Västerås för hennes del. Men jag får ju träffa henne och pussas lite när vi åker dit då älsklingens kusin ska gifta sig. =)

Om jag ska vara ärlig så saknar jag hemma. Beachvolley, familjen, vännerna, grillparty, sol och bad. Att bara sitta ute vid dammen på terassen i gott sällskap en sen sommarkväll med en Tom Collins drink i handen. Så som det brukar vara. Missförstå mig rätt nu, jag trivs som fisken i vattnet där jag nu befinner mig ! Det är bara det att det känns så fruktansvärt långt hem. Speciellt nu när familjen varit här och åkt hem igen...

Men man ska verkligen inte klaga, jag har ju Mammi rakt över gården o älskling vid min sida och jobbet bara 7 km härifrån. Dessutom tänkte jag bjuda över älsklingens morfar på middag ikväll, så han får prova riktig palt från Norrland ! =D



Excited !

Har hunnit med ganska mycket denna morgonen känner jag. Strukit älsklingens skjorta som han ska ha ikväll, spelat kort med Randika och Prabodhya, socialiserat med Sharmalee och Kirtti och städat här hemma...! Snart väntar ett kortare träningspass med Liten och sen blir det till att göra sig klar inför kvällen... Så spännande !

 

För den som inte vet vad som väntar mig ikväll så gifte min farbror sig på Sri Lanka i December förra året. Så ikväll arrangeras en sorts "homecoming", dvs. en bröllopsfest för att fira brudparet. Ser verkligen fram emot kvällen, =)

 

Livet är underbart. Har en träningskompis i Liten, hon klagar aldrig - inte ens när vi kör intervallträning i uppförsbackar ! Dessutom är min familj här i helgen och umgås lite, har verkligen saknat dem allihop..! Min bror i synnerhet, så det känns verkligen jättebra att han äntligen är här..! =D


Mysdag...

...ute i solen med Liten ! Underbara lilla sötgumman, bus i solen o massa pussar o kramar. Underbart sommarväder och bus med finaste lilla Liten ute i gräset, en perfekt eftermiddag helt enkelt ! =)







Oj oj oj...

...vilken dålig uppdatering ! Jag börjar få slut på ursäkter om jag ska va ärlig, dags att ta sig i kragen igen då kanske. Får väl se hur det slutar...

 

Hursomhelst, förra helgen var helt magisk med dragracing och oplanerad fest här hemma. Blev bara så att alla kom hit efteråt, så efter lite snabbstädning och några cider var kvällen oförglömlig ! Åkte iväg med brudarna för att hämta kubbspelet hemma hos svärmors och vi skrattade som galningar. Har aldrig haft så kul åt ett passagerarsäte som åkt bergochdalbana i takt med att bilföraren gasar och bromsar ! *ler* att min träffstatistik med kubbpinnarna var 50% gjorde ju inte kvällen sämre, med tanken på älsklings 0%... ;) *hihi*

 

Denna helgen bjöd på karneval, marknad, Janne Krantz, årets första dopp och en riktigt trevlig kväll i Hyttebo..!

 

Men nu är det dags att he sig ut i solen som kikar fram igen tror jag, =)

 

 


Roadtrip !

Tillbaka efter en helg hemma med familjen; åkte upp för att fira min brors födelsedag ! Tårta, beachvolleyboll, en löprunda, Mårdseleforsen, lightning reaction revenge och vovvemys..!

 

Jag är så otroligt lycklig just nu. Mycket har hänt på kort tid och det är lite bekymmersamt att lyckas hinna med allt, men hittills har det gått skapligt och livet känns alldeles underbart..! Tog med älskling till Mårdseleforsen bland annat, det var så otroligt underbart ! Jag törs nog påstå att det är min favoritplats, har alltid älskat det stället och trivts som fisken i vattnet.

I alla fulla fall tror jag nog det är dags att he sig ut en stund. Solen skiner, det är varmt o skönt, Mammi (farmor för den som inte visste det) har kommit hem och livet är bra.
Kort sagt; det är sommar !

Så nu tänker jag hoppa i shorts o linne och gå ut en stund och bara njuta..!




RSS 2.0