Plugg, plugg, plugg...

...så var man tillbaka i verkligheten igen med näsan begraven i studentlitteraturen. Det är med blandade känslor jag tar mig an pluggandet igen, jag trivs nämligen bra med att studera (det funkar för mig) men jag tycker nästan bättre om att jobba. Universitetsstudierna kräver så mycket självdisciplin och karaktär, något som är lätt att tappa när motivationen är låg. För handen på hjärtat; det händer faktiskt att jag inte alls känner mig motiverad att läsa överhuvudtaget.

Men det gäller att ha slutmålet i sikte hela tiden. Vilket jag har. Civilekonomexamen. Det är ju några år bort förstås, men jag kommer sakta men säkert allt närmare.

Det gick fort. Small bara till så var sommaren över. Men vilken sommar sen..! Jag har upplevt Hälsingland. En alldeles underbar sommar tillsammans med två människor som verkligen betyder otroligt mycket för mig: Simon och Mammi. Jag har haft privilegiet att lära känna hans familj och vänner. Har jobbat på ett ställe där jag verkligen trivs med både arbetskamrater och de boende. Har åkt lastbil och verkligen fastnat för det, hur kul som helst..! Dessutom hade jag ju Liten här ett tag också, min underbara lilla Liten.

Ja, här har jag spenderat min sommar. Lightvalley. Och gissa vad? Jag blir kvar här i höst också... =) Studerar på distans via internet och bor tillsammans med min stora kärlek. Och snart bär det av hemåt, jag längtar verkligen..!

Livet kunde nog inte vara mycket bättre just nu
... =)


Vemodigt...

...men samtidigt spännande ! Gör sista arbetspasset för sommaren idag, har lite blandade känslor över det. Visst ska det bli skönt att komma igång med studierna igen, men jag kommer verkligen att sakna stället, människorna som bor där och mina arbetskamrater. Det har varit en fantastisk sommar på jobbet.

Men mitt i alla dessa blandade känslor så ser jag så otroligt mycket fram emot helgen som kommer. Har bokat hotellrum och imorgon bär det iväg. Bröllop. Det kommer bli så mysigt, två nätter i en svit med utsikt över Mälaren tillsammans med min älskling. Myyyshelg. <3

Gårdagen var en riktigt bra dag, frissan förstod precis hur jag ville ha håret och jag är jättenöjd. Äntligen känns mina slitna toppar fräscha igen ! Lunchdejt med Emma och mys med söt-Agnes (sötnosen, ett riktigt energiknippe på 9 år!) samt en promenad runt kyrksjön tillsammans med älskling, Emma, Fredrik och Jörgen. En avslappnande dag så här inför min sista arbetsdag för sommaren, perfekt ! =)

Åhhh vad jag längtar till imorgon !
<3

Uppdatering !

Oj oj, nu håller mina ursäkter på att ta slut..! Tiden räcker helt enkelt inte till. Inte orken eller motivationen heller för den delen... Då var det dags att ta sig i kragen igen då kanske? Lite svårt bara när man inte har någon krage att ta sig i... ;) *ler*

Förra helgen var magisk då vi åkte ut till en stuga tillsammans med ett par vänner och grillade korv och myste vid sjön. Mörkt så in i *** var det och stugan var utan ström, så gissa om det var mysigt med alla tända ljus ! Riktigt roligt blev det framåt småtimmarna med Plockepinn (jättestort !) och gåtor, skrattvarning ! =)



I fredags blev det gokart för hela slanten, har bara åkt en gång tidigare (när jag var elva kanske?) så nog var man rätt nervös innan det var dags, speciellt med en skrytmåns till pojkvän som inte gjort annat än talat om hur bra han är på köra... ;) *ler* Andra bästa tid genom både provrunda o kval, samt en tredjeplats i finalen (Fredrik den räkan stängde ju vägen för mig när jag skulle till o köra om !) samt en ordentlig smäll då jag kraschade... Ont överallt när chocken lagt sig men förutom det var det sjuuukt roligt..! Längtar redan till nästa gång... ;)

Lördagen bjöd på middag i goda vänners sällskap och en skapligt lugn kväll, kan ju inte påstå att jag var så pigg efter kraschen med gokarten. Men en väldigt trevlig kväll med mycket surrande och fnitter !



Dessutom möttes jag av ett gäng kor hemma på gården i lördags... Tur att deras ägare var hemma så att de kunde komma hit o ta reda på dem !

Inte varje dag det händer... ;)



Småstadsliv !

Hur grym är man inte när man fixar VIP-biljetter? I know, jag är grym, *ler*. For i alla fulla fall iväg till Edsbyn igår med älskling, Joel och Johanna och såg Småstadsliv Live ! Har sett alla tre filmerna, och ska jag vara ärlig hade jag inga höga förväntningar på föreställningen. Filmerna är väl inte direkt dåliga, det finns ju ljusglimtar som är sjuuukt kul, men nog tycker jag mycket har varit galet överdrivet... Så tänk dig då hur lilla fröken Malin skrattar så hon kiknar HELA föreställningen ! =D

Ångrar inte en sekund att jag fixade biljetterna..! Det var så galet bra så nu funderar jag nästan på att boka biljetter till morgondagens föreställning också...! *ler*


[Bilder kommer senare]



RSS 2.0