They say she needs to slow down...

...och kanske har de rätt. Träning varvat med att plugga juridik kontra projektledning med vänner och familj däremellan är bra i lagom mängd, men denna veckan har gått överstyr. Och det är bara onsdag ! *ler*

Nej, ärligt talat, jag har verkligen fullt upp med allt som har med studier att göra. Därför är pauser så bra ! Speciellt när de består av långa promenader med fina vänner och busiga hundar ! Underbart. Morgondagen bjuder på bus i stora skogen, om man överlever snöstormen vill säga !

På tal om snöstorm, vädret är ju galet här uppe i Norrland ! Höll på att blåsa bort påväg till busshållplatsen. Och såg ut som en snögubbe (eller snömonster, beroende på hur man ser på det) när jag kom fram till Sötsessan. Tack och lov har vi skrattat ikapp hela kvällen, hon vet hur man värmer ett fruset hjärta ! <3

Nu börjar det vara dags för en dejt med John Blund ! Sweet dreams.


Tillbaka till verkligheten...

Får väl börja med att påminna mig själv om mitt sena nyårslöfte: att uppdatera oftare. Till mitt försvar får jag påpeka att jag i förra inlägget nämnde att jag har väldigt fullt upp på dagarna och att tiden knappt räcker till. På tal om det är risken stor att jag från och med nu kommer att ha ännu mindre tid över, då jag är antagen till juridisk översiktskurs som börjar på tisdag. Spännande.


Men hursomhelst, det känns verkligen som ett helt annat liv att vara hemma. Dit räknas för övrigt både mitt barndomshem och min älsklings lägenhet. Där kan jag slappna av och göra precis det jag känner för. Ladda batterierna. Därför glömmer jag bort bloggen när jag är hemma. Jag har helt enkelt fullt upp med att må bra. För jag vet ju vad som väntar mig när jag åker tillbaka. Plugg, plugg och plugg.


Så, tågbiljetten tillbaka till verkligheten är bokad och betald, och packningen påbörjad. Men innan jag ens börjar fundera på att öppna kursböckerna ska jag njuta av vad morgondagen har att erbjuda. Harjakt med pappa. Och nu, för stunden, mys med min älskade hund !


Så godnatt, med förhoppningen att din morgondag blir lika bra som min !



Fredagkväll !

Dubbla fester igår. Trevligt. Enda felet var väl att man var fyllechaffis och fick ta hand om älskling och hans kompis som drack aningen för mycket. Men som sagt, en trevlig kväll som började med födelsedagsfest följt av inflyttningsfest. Känner mig sjukt seg idag bara, av nån konstig anledning.

Känns inte som att jag har någon tid över för att skriva här, det händer så otroligt mycket för tillfället. Bland annat har vi påbörjat renoveringen av lägenheten, älskling och jag. Äntligen, kanske borde fyllas i, då vi har skissat och diskuterat i cirkus ett år nu. Vi är ju åtminstone något så när överens om väggfärg och golv i nya sovrummet... ;)

Nu blir det ett varmt bad följt av Robinson-mys i soffan och varm choklad.


Var flera "kändisar" som påminde
om den här filuren igår..... ;)



Skärpning...

Har varit dålig på det där med att uppdatera sedan ”Nystart”, *hrm*. Saken är den att jag har varit, och är fortfarande, där tiden står stilla. Hemma. Där allt alltid känns likadant. Lugnt och skönt. Lite bus också förstås med två underbart mysiga hundar. Så att jag kan ladda batterierna inför kursstarten på måndag. Projektledning. Kommer nog bli bra, hoppas jag. Känns spännande.

 

Men som sagt, vet inte riktigt vars det där med ny motivation tog vägen. När inlägget skrevs kändes det i alla fulla fall som att denna bloggen skulle leva längre än ett (!) inlägg. Måste bli bättre på att uppdatera, det får nog bli ett sent nyårslöfte.

 

I vilket fall, just nu är jag galet nöjd. Har hjälpt älskling med att hämta soffan han köpt, burit den uppför trappen och dessutom ”klätt” den själv. Eller vad det då ska kallas. Älskling hade visst fullt upp med annat… *hmmm* Klädseln är på i alla fall, efter många om och men och ett flertal trasiga dragkedjor senare. Typiskt. Mer jobb till mig med andra ord ! (sy ihop, tråckla och f*n och hans moster). *ler* Jag som är så otroligt bra på att sy. Eller hur det nu var

 

Bjuder på en bild på resultatet, och ja klädseln ska strykas ! Så småningom… =)

 


Nystart !

Då var det bestämt. Dags att börja blogga igen efter ett långt uppehåll. Med ny domän, nytt år och ny motivation känns det faktiskt som att det kan fungera den här gången. Hur det går får tiden utvisa.

De som känner mig vet att jag är en impulsiv men ändå eftertänksam människa som lever livet fullt ut. Jag gör det jag mår bra av och njuter av nuet. Just nu känns en blogg relevant i mitt liv för att jag ska få skriva av mig och uppdatera mina loved one's som är utspridda i vårt avlånga land om vad som händer och vad som snurrar i mitt huvud.

Den som väljer att läsa mina inlägg kommer med andra ord att få en liten inblick i mina tankar och funderingar, min vardag och vad som händer i mitt liv. Kort sagt, här kommer jag att publicera precis vad jag känner för att dela med mig av för stunden.

I vilket fall känns det som att det är dags för citatet:

"På med nattmössan och in i dimman !" ;P


Välkommen till min nya blogg!

Följ min blogg med bloglovin

RSS 2.0