Aaawww..!

Jag blev nästan kär idag. I en fågel?! Haha. Låg ute och solade med bandit på mysvolym och bara njöt, så landade en liten fågel två decimeter från min näsa och satt där och diggade till musiken. Så söt!

När jag tog fram telefon flyttade den en halvmeter uppåt...

men fick en bild på sötsaken iaf =)

 


Awesome, helt enkelt !

Ingenting blev som jag tänkte idag. Började med att jag blev väckt av telefonen, åkte iväg och skulle skruva BMW men det fattades nå grejer så det slutade med att jag satt ute i solen och njöt! Sen var tanken att eventuellt festa i staaan eller bara umgås med vänner, men det blev en roadtrip till en sommarstuga för 20-årsfest med highway man och sommarkänsla istället..!


Vilken kväll..! Hade tänkt mig in i dimman men ställde upp som chaufför istället. Spontanåkte på begäran iväg till stan vid halv två, så jag blev audidriver och ciggexpress, sen shell-häng och bilbyte innan hemresan. Efterfest i bilen med dom bästa och en bra baslåda är helt enkelt bara AWESOME!



Så nu väntar en dejt med John Blund, ögonen går i kors !


Ibland är livet bra !

Har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde tillsammans med Simon och Matte. Har fortfarande ont i magen känner jag, var tydligen bra träning för magmusklerna om inte annat!


Matte : " Nu j*vlar ska du få pingvinsmisk! "
Malin : " Haha... jag sköt en ko! "
Simon : " Ni är väldigt underhållande... hehe "

En awesome kväll med fina vänner, helt enkelt!

Love the way you lie


On the first page of our story
the future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
don't know why I'm still surprised

Even angels have their wicked schemes
and you take that to new extremes

But you'll always be my hero
even though you've lost your mind

Just gonna stand there and watch me burn?
But that's alright because I like the way it hurts...
Just gonna stand there and hear me cry?
But that's alright because I love the way you lie...



På begäran: This is me.

" Ditt minne är som en guldfisk, du är snäll som en golden och tänker alltid på alla andra, du är envis som en elefant och du är tuff som en schäfer. Men allra mest påminner du om en katt, smidig och mysig och om man stryker dig medhårs så spinner du! " Sötaste E, klockrent måste jag säga! =]

*Anna Malin Cecilia. Uppvuxen i "buschen" som min kära farbror/storebror så fint kallar det. Inte som landet, det finns inga ladugårdar eller kor här så jag föredrar att inte jämföra det här med landet. Ett samhälle där kärnan utgörs av en affär, ett värdshus och järnvägsstationen. Har kallats för "stora skogen" av okunniga själar. Ser inte mycket ut för världen men hemma är hemma, oavsett storlek eller placering på världskartan.

*Hundmänniska. Uppvuxen med hundar så det känns som en självklarhet. Missförstå mig rätt nu, jag tycker inte alls illa om katter, tvärtom. Men jag föredrar hunden; lojaliteten och tilliten en hund ger står mig nära hjärtat. För att inte tala om den villkorslösa kärleken som man aldrig (enligt min övertygelse) kan uppleva i ett förhållande med en annan människa. Obeskrivligt.

*Har en tatuering. På högra höftbenet. Den föreställer en stjärna. Och nej, jag gjorde den inte bara för att göra den, det finns en betydelse och en mening bakom varje kontur, varje linje och varje skuggning. Men den betydelsen är högst personlig så tyvärr stannar den hos mig. Och nej, farmor, jag kommer inte ångra mig, nånsin! =)

*Sport- och träningsnarkoman enligt de som känner mig väl. Jobbar som gruppträningsinstruktör på ett gym (spinning, core, pump mm) och älskar varje sekund. Älskar känslan efter träning när man är så slut så man inte ens orkar tänka. Liverpool-fan tack vare min far och Skellefteå AIK står närmast hjärtat i ishockeyvärlden. Så jag mer eller mindre lever, pratar och andas sport o träning!

*Favoritplatsen alla kategorier är hammocken ute på altanen. Behövs nog ingen utförligare beskrivning, den är helt enkelt alldeles underbar oavsett när, hur eller vad.

*Har många smeknamn. Vet inte om det är bra eller dåligt men jag föredrar att referera till klyschan " kärt barn har många namn. " Har dock två som förekommer flitigt bland vännerna; " Mini " och "Pyssling ", så jag misstänker att jag umgås med på tok för långa människor? ^^

*Drömmer stort. Min gammelfarmor sa en gång till mig att man måste våga drömma stort och våga misslyckas för att utvecklas och lära sig av sina misslyckanden. Att aldrig ge upp.
" Vill du något får du kämpa själv, ingen kommer göra det åt dig. " Som hon fattas mig... ♥

Envis, snäll, tuff - och spinner?




Triss i succé !

Kul bilresa med Frida (att vi var trötta som få kunde bara bli kanon), deltagar-rekord på mitt core pass (och mycket beröm *tackar*) samt en riktigt bra premiär av mitt spinningpass. Triss i succé, helt enkelt!

Tokiga jäntor från buschen är helt enkelt bäst ;)

Morgondagen bjuder på jobb 7-16.15 och sen jobb @ gymmet (pump och spinning) med däckbyte på Opeln däremellan. Imorgon blir en bra dag! =)


Min älskade jycke är gammal. 14 år närmare bestämt. Det är otroligt, egentligen, att han varit så pigg som han varit de senaste åren. Så inatt, som så många andra nätter, sover han i min säng och kanske får han tillochmed dela kudde med mig. Så ska vi drömma om harjakten när jag sitter framför elden i skogen, solen har precis gått upp, det är lagom kyligt, löven faller från träden och jag hör hur han driver i full kareta. Som det ska vara.

Helgen !

Bio, "hjärtattacker", fredagsmys, stressande förseningar, mingel, oväntade uppträdanden, sällskapsdans och krockar på dansgolvet. En kort sammanfattning av helgen !

Såg "I Am Number Four" på bio i fredags, skvätträdd som man är så fick jag både en och två mindre "hjärtattacker". Mitt sällskap hade i alla fall roligt åt mig om inte annat, tyckte tydligen att det var jättekul när jag blev rädd..!

Lördagskvällen spenderades i SSS där jag slog klackarna i taket tillsammans med släkt, kända samt okända människor då vi firade att Bitte fyllt 50. En fantastiskt rolig kväll måste jag säga! Kvällens höjdpunkt var att dansa med Krille; vi styrde nämligen hela tiden stegen mot min kära far med danssällskap bara för att krocka med dem... Haha.

Så som sagt: en fantastiskt kul kväll! Men vad annat kan man förvänta sig, i SSS har det alltid varit - och kommer alltid vara - amazing!


Njut av livet !

Det går bra för mig nu, möjligheterna är oändliga både vad gäller jobb och privatliv.
Det är nästan lite för bra om jag ska va ärlig. Skulle kunna beskrivas som att man närsomhelst kan vänta sig att få en rak höger så hela käkpartiet förflyttas i sidled.
Så bra är det. Det finns dock en nackdel med att tro att man är lycklig, det har ju en tendens att vid såna tillfällen hända något som skakar om hela världen så man ramlar ihop i en liten hög på golvet. Alternativt att krogrundan avslutas med ett blått öga. Men det, mina vänner, är ett senare bekymmer.


Jag brukar inte planera särskilt långt i förväg. Varför? Jag vet av erfarenhet att det finns en tendens att det ändå blir pannkaka av det på ett eller annat sätt. Inte i negativ bemärkelse, tvärtom! Det liksom... ja... det bara blir. Så kan man sammanfatta mycket som hänt i mitt liv hittils. Det har bara blivit. Jag vet, jag säger emot mig själv eftersom jag brukar påstå att man alltid har ett val. Och det har man. Men ibland går det på automatik och så var vi plötsligt där igen: det bara blev. Men så vill jag inte beskriva det äventyr som jag och Maria ska uppleva om knappt en månad.
Malin och Maria ska nämligen hitta på rackartyg i stora huvudstaden, can't wait! ♥


Strippin' my way to fitness !

Dubbla pass på gymmet, hade 12 tjejer på stripdance passet och 12 st på core passet. Gissa om jag är galet trött nu! Men skönt var det och riktigt kul, blir bara fler och fler för varje vecka som inser tjusningen med gruppträning. =) Testade spinningcyklarna lite efteråt också, blir att testköra hela mitt spinningpass imorron efter pump passet, ska bli så kul! Har verkligen sett fram emot att börja med spinningen, cyklarna levererades idag så nästa vecka börjar allvaret!

På tal om nåt helt annat så har jag, hör och häpna, lyckats bestämma mig för ny hårfärg. Hann precis skölja ur färgen igår innan hockeyn började, No More Rödtott! Eller ja... tycker - till min stora förskräckelse - att det skiftar i mörkt rödlila (?!) ibland, men jag inbillar mig väl bara =)

Så nu är man en mörk skönhet igen. Eller var det odjur? Nåja, mörk i vilket fall, och brun för den delen också! Jag som aldrig blir brun? I normala fall blir jag lite röd men jag återgår rätt snabbt till min bleka hudton igen. Är i alla fulla fall brun för första gången i mitt liv, lycklig som få! Jag sammanfattar det som Jimmy brukar säga: "Nu är det nåt fel som är trasigt!" Haha =)


Tänk...

...så bra livet kan va när man har världens finaste vänner ! Helt enkelt underbart ♥


Hade en toppenhelg med go'a arbetskamrater och fina vänner. Girls Night Out med Lovisa i lördags blev en succékväll, hamnade på förfest med söta människor och sen mötte vi upp Anton för en krogsväng också. Kanon !

Slitet ! ♥

 

 


"Världens bästa Malin" =]

Första april och jag har inte lurat någon. Tänker inte göra det heller, jag är lite för snäll för det tror jag. Däremot är jag ganska lätt att lura, fråga bara världens sötaste gullunge som lyckligt utbrast: "April april - jag kan lura dig till världens ände!!" Haha. Sötast. Han lyckades lura mig att ge honom en puss. Och så trodde jag att pojkar på åtta jordsnurr var rädda för tjejbaciller, tji fick jag ju! =)



När jag frågade om han inte var rädd för tjejbaciller så tittade han bara konstigt på mig och sa: "Nää... jag kan väl inte få tjejbaciller av dig heller!" Sen räddade ju söt-ungen min dag när han fortsatte med: "Man kan faktiskt inte få baciller av världens bästa Malin!"

*aaaww*


RSS 2.0