Perfect..!

Livet leker. Studierna tar upp mycket av min tid (nästan för mycket om jag ska va ärlig) men allt som händer däremellan är sweetness. Träning varvas med utflykter och verklighetsflykt. Som denna helgen, det blev verkligen en riktig flykt från verkligheten..! =D

Fredagskvällen blev lugn efter veckans hektiska schema (plugg varvat med träning), men hann med en snabbvisit på festligheter (guuu förb*nnat innan jag lyckades hitta rätt ens..!) *ler*.

Lördagen hade vi middagsfrämmen, blev plankstek med bearnaisesås. Mycket gott och mycket surrande blev det..! Sen dök folk upp från höger o vänster, så det blev hemmafest samt en incident med nå stearinljus... *ler*. Men sjukt trevligt hade vi med mycket skratt o kanske nån som var i fylla också... hehe.

Ingen höjdare o he sig upp före 8 på söndagsmorgon, men det gick och tur var väl det..! Annars hade vi ju missat en hel dag i Birsta med goda vänner och massa shopping ! =D

Då är det bara till att ta sig an pluggandet igen, ny vecka med nya uppgifter... Men först ska jag ut o njuta av solen en stund, o börja tagga nästa helg... ;)


Ja...

...så var man tillbaka i Hälsingeskogarna igen. =) I fredags kväll var vi framme på gården igen, Mammi och jag, somnade i princip innan jag ens landat på kudden. Men vilken vecka det blev ! Har saknat min bror nåt enormt, det var så otroligt kul att spendera en helkväll med honom och hans Nintendo Wii..!

Men inte blev det mycket sömn, klockan 9 på lördagsmorgon var Frida här och så åkte vi vidare till Hudiksvall. Marknad stod på schemat, samt lite shopping bland butikerna, tillsammans med Sandra och hennes son Neo. En riktigt mysig dag med söta människor måste jag säga ! =)

Sen blev det födelsedagsfest hos Elin tillsammans med Emma, så roligt har jag inte haft på länge..! En väldigt lyckad helg måste jag säga !
Har nyss haft främmen och sett Småstadsliv 3, själv har man halvsovit i soffan... Nog har man varit rätt trött idag efter gårkvällens tokigheter... *ler*


Livet leker. Har ju iofs näsan begraven i studentlitteraturen större delen av tiden, men jag trivs här. Människorna, lugnet, stillheten, fart och fläkt om man vill samt min underbara Simon. Saknar min familj en smula men livet här i Hälsingland går verkligen inte av för hackor..! Har ju mina brudar i närheten som hittar på allt möjligt kul..! <3


Wii..!

Åkte till stan för att ha en spelkväll med min bror, så här sitter jag nu i brorsans lägenhet och har spelat wii med honom och Martin hela kvällen !
Just nu är vi mitt uppe i en tävling i bågskytte och spelet är verkligen inte min kompis överhuvudtaget... *ler* Det är ju tur att jag har tur i kärlek istället..! <3
Balanceboard gick betydligt bättre, gissa vem som rockar rockringen..? *hihi*

Det är så himla kul med såna här spel, man blir som ett barn igen..! Oavsett om det går bra eller dåligt, vinna eller förlora, så är det sällskapet och skratten som verkligen gör upplevelsen. Måste nog köpa mig ett wii, sjukt kul partyspel ju..! ;)

Livet är underbart. Har saknat att umgås så här med min bror, han betyder nåt så oerhört mycket för mig och vi har så roligt tillsammans när vi gör sånt här. Perfekt, helt enkelt.

Ser fram emot morgondagen, då blir det en förmiddag på stan tillsammans med Frida, mys ! =) Men nu blir det till att fortsätta med bågskyttet och sen tänkte jag dejta John Blund. Saknar min älskling, längtar till på fredag då vi ses igen..! <3




Usch...

...vad jag ogillar att packa..! Hur jag än vänder och vrider på det så spelar det ingen roll vilken storlek det är på väskan, när det är dags att försöka stänga den så är den alltid för liten. Det går inte. Så jag måste ha en till. Och en till.
Var kommer alla saker ifrån egentligen och behöver jag verkligen allt det här?


Svaret är mest troligt nej. Jag behöver nog inte allt. Men det mesta. Och det är så svårt att sålla ut vad av alla saker som ska räknas dit. Dessutom är jag en "humörmänniska", det vill säga att jag kan göra iordning kvällen före vad jag ska ha på mig dagen efter, men när jag väl står där känner jag alltid för att ha något annat. Allt sitter i känslan och humöret, och vad jag vet kan man inte bestämma dagen innan hur man man ska känna nästa dag. Kanske går det, men jag har i varje fall inte lärt mig det. *ler*

I alla fulla fall, på tal om något helt annat, blev det så jag bytte hårfärg idag. Farmor fick agera frisör och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med resultatet..!

Dock skiner rödtotten i mig igenom (igen !) då mina röda pigment överraskar mig varje gång jag färgar håret brunt. Resultatet blir nämligen att det skiftar i rött också. Men, det är inte mig emot, tycker det är snyggt..!
Döm själv, bjuder på några bilder på resultatet, klicka bara för förstoring:




Och så här ser man ut när man är less fotografen... ;)



Ny layout..!

Tog med mig Mammi på en roadtrip igår, började med ett stopp i Sundsvall och Ikea och sen vidare hem..! Möttes av två energiknippen som inte visste hur de skulle visa sin glädje annat än att rusa omkring som två yra höns... *ler* Har verkligen saknat dessa två underbara hundar... =)

I alla fulla fall, tror du inte att jag åker på en dunderförkylning då, bara för att jag hittade på att jag skulle åka hem en sväng? Jajamen, feber och hosta och f*n och hans moster... jippi, var ju inte precis vad jag behövde och längtade efter...

Blev så less på att bara va sängliggande och inte ha ork att göra något, så försökte mig på att fixa ihop en ny layout här. Den förra såg ju för taskig ut, så jag tänkte att det kan väl inte bli sämre i alla fall..! =P


Nåja, ska försöka kurera mig och plugga lite nu när jag ändå är sjuk, o dessutom baka negerbollar (förlåt, chokladbollar heter det ju nuförtiden) inför pappas födelsedag. Hade även tänkt försöka hinna piggna till lagom till den stora dagen så jag kan slänga ihop min och pappas favorit-tårta: chokladmoussetårta med mandarinklyftor..!

Hoppas på att vara pigg o fräsch igen innan onsdag, tänkte åka till staaan en sväng då och träffa lite människor som jag inte sett på länge..! Dessutom blir det nog till att byta hårfärg också, kan behövas lite förändring nu när sommar har blivit höst.

Men nu är det dags att inta ett par alvedon o en kopp varmt citronvatten så man kanske får sova lite inatt... Får väl se om John Blund har tid för en dejt med mig..!
;P



RSS 2.0