Model for a day !

Var iväg till en studio igår där man blev sminkad o fotad, en riktigt annorlunda upplevelse ! For dit med Maria och våra mammor o hade otroligt kul. Måste säga att det var över förväntan, bra upplägg och proffsigt bemötande. =)


                                                 


Det här var väl som en kul grej som man inte gör mer än en gång, så det känns kul att det blev med just Maria ! Hon hör ju som till familjen så det var galet kul att göra nåt annorlunda tillsammans o umgås ”utanför ramarna” så att säga. =)



Fyra timmar fyllda av förväntan, skratt o nerver förgyllde en vanlig o seg söndag !



En seg söndag...

...som slutade med en lång promenad med Johanna (3 timmar !) i det strålande solskenet ! Planen var att gå broarna runt, men detta är bara ännu ett exempel på att planering inte fungerar... ler. Det blev några spin-offs bland annat på Älvsbacka, in i Bonnstan, en kort paus på Kvantum och sedan strandpromenaden hela vägen tillbaka.

Kort sagt, en underbar dag med en underbar vän och massor med galet bus i snön med Rocky ! =D



Sockerhjärtat ! <3


  
          Djupdykning... ;)                   Sötnosen stal min vante ! =P



Underbara Älvsbacka.... =)


Underbart !

Idag har varit (och är fortfarande) en alldeles underbar dag ! Solen skiner och inte ett moln på himlen, det kan ju inte resultera i annat än ren och skär perfektion. Underbart.


Har spenderat hela dagen utomhus, så härligt ! Lillhjärtat mitt fick va lös hemma på gården, han lekte herre på täppan och satt mest högst upp på snöhögen (typ som Ferdinand) o höll stenkoll på allt som hände. Sjukt sött.



En eftermiddag ute vid grillringen med Bullens och SOL, det kan inte bli bättre ! =D

 


Galet...

...vilken helg ! Partyweekend med fest fredag och lördag plus utgång på fredagen... Kan det bli annat än en riktigt seg söndag? Slutade med att man intog soffläge och såg film hela långa dan igår... Inte helt fel det heller ! =)

 


Lisas farliga shots var med även denna helgen,
de är verkligen inte att leka med !
Men kul hade vi i alla fall.... ;)


Har totalt glömt bort att uppdatera, så jag passar på att visa tatueringen jag gjorde i torsdags...

                               Den ska fyllas i om några veckor, då blir den klockren ! =D

Hur stor är chansen att man ringer till killen i fråga onsdag kväll, han säger att han har väntetid till 26 maj och ändå lyckas man få en tid dagen efter?! Behöver jag säga att killen gjorde min dag.... JDP Tattoo är stället man ska till om man ska göra en tatuering. Indeed. =)


Ta inte livet så allvarligt, du kommer ändå aldrig levande ur det...... ;)
 


En dag som alla andra...

...eller så inte ! =D
En heldag med MIN tokiga och underbara Frida har stått på schemat, vi har verkligen haft galet roligt ! Precis som förr i tiden, när vi tokade oss som mest o hittade på diverse busigt... ler.

En lång sparktur upp till Larsbostugan efter en oplogad väg (tog oss ca 1½ timme, kommer aldrig mer göras om !=P), semlor, kortspel, volleyboll, fika och ännu mera kortspel är en kort sammanfattning av våran härliga dag !


 
                                                                            Bara för att vi är normalast.... ;)


                                                                  VändTia !


Var så otroligt kul att äntligen spela volleyboll igen, trodde jag skulle vara ringrostig men kändes ändå hyffsat ok. Lite pinsamt var det ju att vi förlorade mot den äldre generationen... får bli revansch senare nån gång ! Längtar verkligen till sommaren nu, så vi kan börja spela beachvolley ute ! =D

Men nu börjar ögonlocken kännas riktigt tunga och väckaren ringer tidigt imorron... så tror nog det börjar va dags för en dejt med John Blund ! Sweet dreams !



Verklighetsflykt...!

I torsdags tog jag mitt pick o pack och for till fjällen med en vän över helgen, så otroligt skönt måste jag säga. Massa skoteråkning, bastu och framförallt sol !

Var upp på fjället och det var verkligen så vackert... det går inte att beskriva med ord ! Jag kände mig nästan som självaste gud där jag stod o beundrade utsikten. Vindstilla, strålande sol och alldeles... ja... underbart. Ville väl egentligen inte åka ner därifrån... jag ville väl egentligen inte åka därifrån överhuvudtaget, det är ju så galet underbart i fjällen oavsett om man står högst upp på fjället eller kör skoter eller whatever ! =D




Var även in i ett berg, kändes lite som en gigantisk grotta, så mäktigt ! Har aldrig varit så långt under jord förr så det var verkligen en upplevelse utöver det vanliga...!

Just nu måste jag säga att livet är underbart. Solen skiner, det är plusgrader ute och (hör o häpna) det känns inte det minsta jobbigt att det är måndag igen och verkligheten kallar. Med ett leende på läpparna och ny härlig energi ska jag ge mig på lite tentaplugg. Men det är klart, inte hade jag ju tackat nej till att stanna där uppe lite längre om möjligheten funnits.... ;)

 


Bilder från förr...

Har kollat igenom några gamla fotoalbum från tiden när jag var riktigt liten och skrattat som en galning. Så otroligt många minnen ! Och lika mycket som man inte minns... 
Provade i alla fulla fall o scanna in några bilder på datorn, och gissa vad? Det blev ganska många innan jag var klar.... haha.

Har bloggtorka för övrigt så jag bjuder på några bilder från förr !


                        
                      Fotbollsintresset är medfött ! ;)

                        

                       
                                                                        Bästa vännen ! (Elina också förstås)

                     
                                                                                   Storfiskar'n ! ;D

                          
                                   Trolldeg !           


                                       


RSS 2.0