Midsommar !

Årets midsommar blev alldeles underbar. Världens bästa soulsister tog med sig fästmannen och kom hit till mig och älskling ! Blev mycket skratt, kramar, god mat och härlig stämning..! Så otroligt kul att de kom hit, var ju en halv evighet sen vi sågs sist ! Underbara, älskade Sofia ! <3

Sen tog en gammal klasskompis till älskling med sig sambon sin och dök upp här på kvällen också, så det blev mycket skratt, kubbspelande, musik och glada upptåg. Kunde knappast haft en bättre midsommar..! =D


[Bilder kommer senare]






Sweet !

Hade inte möjlighet att befinna mig på Möjligheternas Torg när min bror tog studenten, fixade ju som tidigare nämnt så att allt var klart när han kom hem från turen med skrindan. Så på grund av det fick jag inte se deras grymma uppträdande på scenen som jag fått höra så mycket om...  


        

                                Gissa om jag blev glad när jag fann denna på youtube ! =D




Oj...

nu har det varit dåligt med uppdateringen igen..! Denna gången skyller jag på att min första arbetsdag var i måndags och sen har jag jobbat hela veckan inklusive helgen, med undantag för fredagen. Känns väldigt bra, trevligt ställe och härliga arbetskamrater. =)

Kan ju kanske nämna att jag tog min pärla (240:n) och körde ner till älskling förra söndagen, 8 timmar tog det..! Drygt, men det var det helt klart värt. =)

Så nu är man officiellt tillfällig Hälsingebo (åker ju tillbaka till Storstan framåt hösten och fortsätter med studierna). Men innan jag ens börjar fundera på det ska jag njuta ordentligt av min vistelse här nere. Nu närmast väntar midsommar, blir nog rätt lugnt tror jag eftersom jag jobbar på dagen. Kanske blir det så min soulsister kommer hit då och firar med mig ! =D *Hoppas*

Håller dessutom på att längta mig sönder och samman till onsdag kväll..! Då ska jag hämta min farbror som kommer med tåget, ska bli så otroligt kul att äntligen få träffa honom igen. Senast var ju i höstas, så det är rätt långt mellan gångerna...

Men nu börjar ögonlocken kännas riktigt tunga, så jag tror bestämt att det är dags för en dejt med John Blund... Förhoppningsvis bjuder morgondagen på underbart sommarväder så jag kan tillbringa min lediga dag utomhus ! =)


Studenten !

Idag är en väldigt speciell dag, för min lillebror tar studenten..! Det ska firas ordentligt med champagne och tårta, givetvis jordgubbstårta (ingen sommar utan jordgubbar !) =)


Så nu när jag skjutsat honom till skolan (champagnefrukosten får man ju inte missa..!) så blir det att förbereda här i hans lägenhet så allt är klart när de åkt skrinda o allt. Blir kanon !
Men först tror jag det blir en löprunda på 5 km följt av 10 x 100 meter sprinter, lär bli jobbigt men kommer va riktigt skönt efteråt. Dessutom blir det premiär för mina nyinköpta träningsbyxor ! Har även gjort klart ett träningsprogram nu för sommaren som jag tänkte att älskling skulle få va med på också, men han vet inget än... *schhhhh* ;)
Men som sagt, dagen dedikeras till min bror och hans student ! Och vilka minnen det framkallar... =)

Hemma..!

Ja då var man hemma igen (=D) o det blir att stanna här uppe cirkus en vecka o sen bär det av tillbaka till älskling ! <3

Var måttligt less på SJ igår kväll, tåget skulle gått 21.30 men dök inte upp förrän 23.59, toppen... Otroligt seg väntan, men jag äter upp alla negativa ord jag kan ha yttrat under gårkvällen då förseningen tydligen berodde på en dödsolycka i Solna... usch så hemskt !

I vilket fall har det hänt väldigt mycket på kort tid igen. Har bland annat hunnit med en minisemester med husvagn, hur mysigt som helst ! Husvagn har jag verkligen underskattat, känner jag. 
I alla fulla fall, nu när jag är hemma kanske jag lyckas med bedriften att komma ihåg/få lite tid till att uppdatera här. Märk väl att jag säger kanske, jag lovar inget utifall jag inte kan hålla det ! =)


Ikväll bär det av åt stan med bror min, inflyttningsfest står på schemat. Blir sweet !



RSS 2.0