Helgen..!

Vilken helg… så magiskt roligt jag har haft..!


Fredag var rätt stressig, tvättade åt bror på morgonen, hann med en sväng till o från hemmets lugna vrå, tappade bort körkortet (guuuud f*rbannat) men fick tillbaks det *guldstjärna till tanten i trapphuset*, en sväng på glasbanken o sen iväg på fest!


Förfest med Lovisa, singstar o väldigt trevligt folk. Sen ut på Allstar, vi dansade hela natten tills fötterna blev blå o träffade nå härliga människor ute..!

 

Lördag blev lugn, ”för-förfest” med bror o Marcus, sen var jag chaufför åt dom till halv 9. Snabbt göra sig klar o iväg på förfest nr 1, sen förfest nr 2 och tillslut STATT ! Det var sista natten innan de byter lokaler och det var awesome ! Härlig stämning, dansgolvet smockfullt och tillomed Jocke dansade lite..!



Det spårade visst lite på dansgolvet… ;)


Vimmel ! (gnäll inte på tröjan, jag var konstigt nog rätt frusen ^^)


Mötte upp Visi och gänget på Subway efteråt också, riktigt skojj..! Men nu är det dags för en dejt med John Blund, morgondagen bjuder på jobb..!



I rymden finns inga känslor !

Ekvationer, logik, aspergers syndrom. Jag har ikväll sett filmen I rymden finns inga känslor för första gången. Jag vet, hundra år efter alla andra. Men jag brukar inte va särskilt förtjust i svenska filmer överhuvudtaget, ska väl va Wallander filmerna isåfall. Så döm om min förvåning när jag är fast redan efter de första tio minuterna av filmen !

Vissa scener var ju bland det roligaste jag sett så ikväll har skrattmusklerna fått lite träning de med. Dessutom kollade jag och bror på Johan Glans - Worldtour of Skåne före filmen, vi har verkligen haft en riktigt kul kväll ! Lill-lördag med min bror, hans gitarr, film och cola. Det kan omöjligt bli bättre än så..! =)



Morgondagen bjuder på träning, shopping och en fika med en vän som jag inte sett på år och dar ! Två år sen sist så vi lär ha mycket att prata om... =)


Pump it..!

Jag älskar mitt jobb, verkligen verkligen älskar. Träna ensam är en sak medans peppa, inspirera och motivera andra under tiden är en annan. Sen är det ju kul att deltagarna gillar mina pass, speciellt med tanke på att jag inte har några förkoreograferade program (typ Les Mills) utan jag sätter ihop mina pass själv. Så det gäller att använda säkra övningar och se till att deltagarna gör rätt så de inte skadar sig. Som sagt, jag älskar mitt jobb !

Instruktören fuskar o värmer upp innan passet... ;)

 

Kanske skulle fundera på att utbilda mig till personlig tränare, jag skulle verkligen vilja göra detta på heltid..!

 

 


Well...

...nu har denna bloggen officiellt överlevt ett helt år. Missade visst ett-årsdagen förra fredagen också (7/1), shame on me. Ett års sporadiskt bloggande. Otroligt. Det trodde jag faktiskt inte när jag började, om jag ska va ärlig. Det återstår att se om det blir ytterligare ett år då... ^^

Mitt mysiga krypin i Insjön =)


Nu är jag i alla fulla fall tillbaka i Insjön efter några härliga dagar i Dala-Fjällen med mysigt sällskap. Inga bilder blev det (tyvärr, och ovanligt bör tilläggas) men minnena räcker gott ändå ! Tiden går fort när man har kul... =)


Så, som sagt, tillbaka i ett riktigt mysigt litet krypin, kommer sova så gott inatt för här trivs jag verkligen ! Blev ett kärt återseende med lillan (Enya) idag också, imorgon blir det en låååång promenad med henne, har saknat mitt lilla energiska promenadsällskap !

Två trötta töser i soffan... <3

...som bör förflytta sig till sängen så de inte vaknar i soffan imorgon... ^^




Uppdatering !

Har vart dåligt med uppdateringar ett tag nu, i onsdags tog jag tåget från Insjön till Hälsinglands skogar där jag spenderade min sommar. Börjar nästan bli tågveteran så mycket som jag far fram och tillbaka genom Sverige..!

Hockeymys med Maria i onsdags, shopping och reafynd i fredags och fest med grabb-gänget ikwell. Såg hockeyn o sen spelade vi tv-spel, hockey givetvis ! Hockeyspel verkar inte riktigt va min grej bara, slagsmålen vinner jag men själva matchen är lite mer svårspelad.
Illa dessutom att vi spelade tre mot en och förlorade... haha, får man skylla på alkoholen en sån gång tro?
^^



2011 har iaf börjat bra för min del måste jag säga, med galenskaper och tokigheter som förgyller dagarna. Morgondagen bjuder på skoterpremiär (förhoppningsvis, om vädret tillåter) och sen soffmys framför tv:n. Kanon !



Kärlek !

Liten och Malin hör ihop =)



Den enda sanna kärleken som varar för evigt ! <3

 

 


Nyår !

Har verkligen haft ett av de bästa nyåren hittils, hoppades ju att nyår i Insjön med min storebror/farbror skulle toppa nyår med honom i London, men det vette f*n... Har haft en toppenkväll men Londonkvällen smäller fortfarande högst..!

<3

 

En underbar dag med besök på Hjultorget (fyndat !), paltrullande, grönsakshackande, trerätters middag, fest, nyårs-skål med familjen (Rosa, farfar, Josef, Enya o Liten) samt efterfest ända in på småtimmarna - helt klart ett riktigt gott slut och en fantastisk början på nya året..!

 

Med Emil på efterfest, jag genomskådade hans kort-magi ! ;)


Morgondagen bjuder på bakis-pizza hos Hampus, förfest (börjas tidigt, hehe) och sen blir det en sväng till Falun för middag och utgång. Natten är min ! Och min storebrors förstås... ;) Blir kanon !



RSS 2.0