Not dead yet...

...men liemannen är nog inte långt borta ! Började med feber. Så blev det kätt i näsan. Febern steg. Hostan kände för att hälsa på och nu mår jag som en kratta. Har inte kunnat prata på några dagar då jag tydligen har "begynnande stämbandsinflammation". Ingen röst för den delen heller så skulle inte kunna säga något även om jag ville.


Tur jag har söt-Hugo att kramas med i soffan. Har inte ork till att göra något annat, ändå är jag rastlös. Känner för att klättra på väggarna men kroppen är helt orkeslös. Nåja, det blir bara till att bita ihop och hoppas på ett snabbt tillfrisknande nu då ! :)

Bildbomb : Roadtrip !

Ett axplock av alla bilderna från resan, enjoy ! Klicka bara på bilderna för förstoring


Maskoten : Älgar på vägen : @ Kräftskiva : IKEA


Bilträff : Påväg igen : @ Västerås : Skrapan


Driving : Framme i Göteborg : Bus med Liten : Påväg till stan




Morgonmys : @ Spårvagnen : Förfest : ÄlsklingsLiten !


Trädgårn : Partybrudar : Dancefloor ! : Hemgång i sockar ^^


Sticky Fingers ! : Rockstar : Redo för party : Dancefloor !




Bus i skogen : Frukost : Inte ens när man borstar tänderna får man va ifred ^^ : Soffmys !


Roadtrip !

KaKa och MiNi hittade på att de behövde semester. Så de slog slag i saken, packade bilen och begav sig iväg efter Sveriges vägar för två veckors semester.

Första stoppet blev Ljusdal : Mammi-mys, shopping @ köpingen, bilträff, många kära återseenden [FRIDA <3], kräftfest samt en vinglig och fnissig cykeltur i mörkret. Första gången vi provade krabba och jag måste säga att det var... ja... intressant ? att såga itu den samt försöka "skala" den. Haha. Jag behöver nog inte nämna att vi skrattade mycket under tiden ! ^^

Nästa stopp : Västerås ! Vi åkte bland annat upp i Skrapan och fick se en underbar utsikt över " Mälhattan ". Shopping och sight-seeing på det samt några väl valda meningar till gpsen som ville köra fel hela tiden.

Tredje och sista stoppet : Göteborg ! Som jag saknat staden. Spårvagnen. Det känns nästan som om jag är tillbaka i London när jag kliver på spårvagnen som tar mig in till Nordstan. Där man för övrigt, trots bra lokalsinne då man är van att springa omkring i skogen, har lätt för att förirra sig och känna sig lite vilsen. Men som sagt, vilken stad !

Shopping, sight-seeing, LISEBERG (!), benvärk, Ullared samt otroliga utekvällar på Trädgårn och Sticky Fingers. Amazing. För att inte nämna att vakna upp med Liten. Älskade Liten. Min söta lilla [stora] jättebebis :)

Vi lyckades ta oss in på Liseberg när stället var stängt, är inte det en bedrift så vet jag inte vad som är det..! Snacka om flyt. Helt ensamma på bygget. Nog för att det liknade en spökstad men det gav oss en fantastisk chans att uforska området och kolla runt. Fråga mig inte hur vi lyckades, vi är helt enkelt bara awesome, men vi lyckades glömma saker inne på området. Och gissa vem som lyckades gulla med portvakten så vi fick komma in en gång till ? Your's truly. Jag är helt enkelt grym ;)

Vi var även där när stället höll öppet, dyrt blev det men kul var det ! Balder är underbar. Jag kommer aldrig bli för gammal för berg-och-dalbanor. Sånt växer man bara inte ifrån ! :D

Skogspromenader med Liten, bollkastning och många turer till och från stan med spårvagnen, samt trubadur på torget mitt i lördagsnatten. Otroliga utekvällar blev det som sagt, underbart att krogarna håller öppet till kl 5 ! Dock ömmar fötterna ordentligt efter en hel natts dansande på bord, scen samt dansgolv. Så vem kan egentligen klandra mig för att jag bar klackarna och gick i sockar hela vägen hem ? ^^ haha. Norrlänningar som sagt. Awesome ;)

Hemvägen bjöd på några timmars övernattning i bilen [oplanerat, vi skulle egentligen sova hos farmor men vi hann inte ända dit innan John Blund ville dejta oss]. Planen var att jag skulle sova nån timme när KaKa körde, så skulle hon väcka mig när hon blev trött så skulle jag köra sista biten till sängarna som väntade på oss. Döm då om min förvåning när jag vaknar upp, ser en grön filt i framrutan, bilen är låst och jag ser inte min roadtrip-buddy någonstans. Behöver jag nämna att hon istället för att väcka mig parkerade bilen och kröp ihop i baksätet ? ^^ haha. Men kul hade vi med många roliga händelser efter vägen.

Så varsågod, en kort sammanfattning av vår roadtrip. Härliga semester ! Bildbomb kommer inom kort, så snart jag hunnit gå igenom alla 2456 [eller nåt liknande iaf ^^] foton och videoklipp från resan. :)

Just det...

...uppdatering var det, ja. Jag lever fortfarande, promise. Det har bara varit mycket nu sen jag kom hem med nytt jobb, nytt gymkort, nya sporter och mycket träning, vänner att träffa och dessutom några dagar med feberfrossa och soffläge. Som jag lovat tidigare kommer en uppdatering och bildbomb från " the awesomest roadtrip ever ", MiNi och KaKa genom Sverige blev sannerligen en succé !


On holiday !

Heey. Jag lever. Promise. Och snart kommer jag hem och uppdaterar om min roadtrip genom vårt avlånga land. Jag lever livet fullt ut på alla sätt och mår underbart bra, så no worries !


RSS 2.0