Long time - No see.

Har varit extremt dålig på att hitta tid för (och orka med) detta på senaste. Nästan två månader utan uppdatering och, om sanningen ska fram, utan en tanke på bloggen.

Men jag lever. Andas frisk Norrlandsluft varje dag. Var aningen kallt för några veckor sen dock, började februari med -30 och det var sannerligen ingen höjdare. Visserligen myggfritt, men som sagt... aningen kallt. Längtar bort, långt långt bort, till solen och värmen.

Livet som dagisfröken/lärare är otroligt roligt, helt klart ett av de bättre valen jag gjort i mitt liv. Blev ju tillochmed jämförd med självaste Hanna Montana häromveckan, fantastiskt ! *känn ironin*
En av flickorna i klassen, 7 år gammal : "Woow så fin du är, du ser ut som en kändis !" Awesome, tyckte jag, fram tills hennes kompis öppnade munnen : "Jaa, du är ju Hanna Montana !" Jag tror de slog något slags världsrekord i att gå från plus till minus på två röda. Barn är söta. :)

Hursomhelst, dagarna bara springer iväg för mig. Jag hinner inte riktigt med. Tänkte, när december blev januari, försöka ha lite mera koll på mitt år än jag hade förra året, men jag antar att det är sant som det är sagt : "Life is what happens while you're busy making other plans".

Kärleken är fantastisk. Mår underbart bra och är så otroligt lycklig. Dansar fortfarande omkring i små lurviga tofflor bland fluffiga moln och njuter av varje sekund. Min sinnesstämning blir dessutom ännu bättre när jag har min bästa vän och min bror i närheten, pretty much hela tiden. Fantastiska vänner, fantastisk familj och fantastisk pojkvän.

Livet är bra. :)



RSS 2.0