2010

Det blev ett år att minnas. Ett år fyllt av upplevelser och nya spännande möten. Möten som kom att förändra mitt liv radikalt och gav mig minnen för livet. Har träffat på människor av alla slag som alla haft något att lära mig, bland annat har jag lärt mig att se på mig själv med nya ögon. Och att det alltid, i alla situationer man hamnar i, finns ett val och ett ljus. Man är sin egen lyckas smed.

 

Året började med att jag tog mig ur ett destruktivt förhållande. Så småningom fann jag kärleken på nytt, flyttade till Hälsingland (av alla ställen!) och fann vänner för livet. Jag fick lära mig känslan när kärleken istället blir till vänskap, jag fick känna passion och förälskelse, jag knöt vänskapsband så starka att de kommer att hålla för evigt, och framförallt fick jag lära mig något om kärlek: det är aldrig enkelt.

 

När jag ser tillbaka på mitt kärleksliv så inser jag att jag bara faller för så kallade ”bad boys”. Jag faller för charmen och spänningen, och att det känns lite ”förbjudet”. Men sen då? Romantiken, tryggheten, kärleken, passionen, glöden, ”jag-vill-bli-gammal-med-dig” och allt det andra jag vill ha, var finns det? Inte i ett förhållande med en bad boy, det har jag ju verkligen fått bekräftat flera gånger om.

 

Familjen däremot har bevisat gång på gång hur starka vi är och alltid ställer upp för varandra, i vått och torrt. Min bror är den mest kloka och underbara människa jag någonsin kommer att ha i mitt liv, det är jag övertygad om. Och min mor och min far, de är helt enkelt obeskrivliga. De kanske inte alltid håller med mig när jag fattar mina beslut och val, men de stöttar mig alltid oavsett, villkorslöst. Det bevisar de gång på gång.

 

Så 2010 blev ett händelserikt och framförallt ett lärorikt år. Jag har växt som människa och fått nya insikter, insikter som fått mig att utvecklas och gett mig viljan och kraften att orka göra vissa livsavgörande förändringar. Val som kanske inte alltid är så självklara, men som är nödvändiga.

 

Jag tar med mig detta årets händelser i bagaget när jag nu beger mig in i 2011, med förhoppningen att det nya året blir lika fantastiskt och underbart som 2010 blev. Gott nytt år, mina vänner, jag hoppas ni väljer att göra det till ett bra år ! Puss

 

 


Kanon =)

Cirkelträning, utflykt till blomsteraffärn, promenad i kylan, vin, gitarrspelande och sång tillsammans med några av de absolut finaste - det kunde knappast bli en bättre dag !

Livet leker, jag stortrivs verkligen. Har världens mysigaste lilla krypin på övervåningen och har nog aldrig sovit så gott som här. Vaknade ju inte ens av väckaren imorse och det är väldigt ovanligt. Brukar alltid vakna lätt men har hänt nån enstaka gång att jag sovit fastän väckaren ringt. Men de gångerna är lätträknade.

Mys ! =)


Cirkelträning var det ja. Otroligt skönt att träna, jag som älskar det, och ännu bättre blev det ju med sällskapet. Framförallt skönt efteråt, älskar verkligen den känslan ! Jobbigt och kämpigt, en annan har ju i princip bara tränat kondition hela sommaren/hösten så musklerna är väl obefintliga. Kändes åtminstone så ! ;) Blir ett pass imorron också, ser fram emot det med skräckblandad förtjusning (spagetti-armar SOS !)


Bästa <3


Trötter... ;)

Har för övrigt, som tidigare nämnt, haft en underbar kväll med gitarrspelande, sång, vin, diverse tokigheter och galet mke skratt ! En perfekt uppladdning inför nyårsafton... =)


Insjön !

Framme, efter 10 timmars tågresa och en dag med shopping med finaste Rosa i Gävle. Eller egentligen var det ju Valbo, men sak samma... ;) Ingen höjdare att vänta på tåget hemma igår bara, en halvtimme försenat så det var ju inte så farligt, men 30 graders kyla står jag gärna över. Fantastiskt skönt när ansiktet fryser ihop redan när man kikar ut genom dörren... haha.

Blev en myskväll här i huset med familjen (Rosa, farfar, Josef, Enya och Liten) när vi hade fått in alla väskorna ur bilen och installerat oss på rummen. Bonde söker fru, nåt glas vitt, en "Lennart", god middag och lite "lördagsgodis" ;) Lill-lördag åtminstone? ^^

Blev ett kärt återseende med min älskade Liten, äntligen ! Som jag längtat efter min underbara lilla Liten, sommaren med henne var underbar. Kärlek ! <3


Morgondagen bjuder på mys i massor, sightseeing och en sväng till Hjultorget och nåt mer ställe som jag inte kommer ihåg vad det heter... =) Så en dejt med John Blund känns som en riktigt bra idé just nu !


Julafton !

Har verkligen haft världens mysigaste julafton med min underbara familj. Trolltyg i tomteskogen, Kalle Anka, mat i massor samt kortspel och soff-mys framför tv:n. Underbart.


Årets gran ! =)


Mys <3



Hoppas att du har haft en lika fin julafton som jag..! Sweet dreams =)


Två dagar...

...kvar till jul och min julstämning är på rymmen. Här hemma spelas det julmusik för hela slanten, det är julpyntat, julgranen är klädd och SNÖ finns i massor men ingen julstämning...

Det finns ju iofs bara fyra bra saker med julen: gemenskapen, familjen, julmaten och Kalle Anka. Resten kan jag faktiskt lika gärna va utan. =) Sen blir det ju kanske fem bra saker i år, Trolltyg i tomteskogen ska ju visas på självaste julafton. Klassiker !

Förra årets julgran =)

Nåja, är ju trots allt hela två dagar kvar, hinner nog hitta julstämningen lagom till julafton. Blir en mysig jul hemma med familjen, jobbar ju inte i år som jag gjorde förra året. =)

Syskonen på julafton 2009

 


Tänk...

...så mycket man får höra egentligen. Och jag skulle nog vilja påstå att uppemot 90% av det oftast är ren o skär lögn. Nästan otroligt vad vi människor pratar mke strunt...

Hittade, på tal om ingenting, en hårddisk som jag glömt att jag hade häromdagen. Rätt kul o gå igenom, många minnen man hunnit glömma..!

Madame Tussaud's i London med min farbror (som mer är som en storebror)

 

Nya hårfärgen som skulle va guldbrun men blev...? Nåt annat ^^

 

Min brors examen för fyra år sen med Mammi (farmor) i mitten <3

 

Nyår i London ! Behöver jag säga mer... ;)

 

Nyklippt.. funderar på nåt liknande igen =)

 

Nyår, nyktrast på stället ;)

 

Har aldrig haft så roligt som nyårsfirandet för två år sen i London med Josef. Det var verkligen oslagbart..! Kanske blir det så vi firar nyår tillsammans i år igen, förhoppningsvis blir det en favorit i repris..! =)

 


Tuffa tider

Idag har varit en tung och jobbig dag på många sätt, känner mig helt utmattad och har varit det ända sen i tisdags. Det skulle kunna liknas vid att bli överkörd av en ångvält, inte för att jag vet hur det känns men man kan ju kanske tänka sig..?

Sänder en tanke till min underbara bror som stöttar mig genom allt, no matter what så håller han mig alltid om ryggen och finns där när jag behöver honom. Och vice versa. Jag törs nog påstå att han är det finaste jag har i mitt liv, och dagar som denna är han verkligen ovärderlig ! Jag älskar verkligen att sjunga tillsammans med honom och hans gitarr, det får mig på så bra humör oavsett hur dystert något ser ut !

Ligger nu i sängen tillsammans med min älskade hund, somnade till en stund tidigare ikväll och blev fotograferade, bjuder på den..!

Mysigt... =)


Äntligen är det helg, ska bli väldigt skönt o vila lite. Men nu först väntar en dejt med John Blund.


13 december

Lucia. Det är något speciellt med den dagen, på nåt vis så känns det alltid extra mysigt och jag har alltid så galet härlig julstämning. Det slår aldrig fel..! Sen blev ju inte dagen sämre av att jag blev utringd imorse för att jobba, lagom till dess att dagis dök upp och lussade. De var sååå söta och sååå duktiga..! Mysigt..!

Har tänkt och funderat rätt mycket nu fram och tillbaka, huller om buller, kors o tvärs, bak o fram, upp o ner och ja, du fattar... ^^ I alla fulla fall har jag kommit fram till en mycket enkel ekvation: ju mer man tänker desto svårare blir det. Så enkelt men ändå så svårt. Människan har en tendens o fundera sönder saker och ting tyvärr, och inte blir det lättare för det. Därför tänker jag låta magkänslan säga sitt, och hjärtat för den delen, så att valen jag gör blir rätt för mig.

Livet är inte lätt, det var ingen som sa att det skulle va det heller, och om det var det: tror du att du skulle lära dig nåt? Om livet var enkelt skulle man ju bara glida igenom det på ett bananskal: ingen utveckling, inga lärdomar, inga misstag, inga framgångar!


Don't let go of life - let go of love
Don't let go of trust - let go of lust



So sick of lovesongs...

Sömnlösa nätter med alldeles för många tankar och funderingar som tar upp allt fokus. Både i positiv och negativ bemärkelse. Slutsatsen blir att det alltid finns något att fundera på. Så varför grubbla över saker man ändå inte kan göra något åt? Den enda man kan förändra är en själv, och man kan välja att låta bli att fråga sig själv saker som: Vad händer nu? Hur blev det så här? Vad blir mitt nästa drag?

Musik är mitt verktyg för att få energi och ta itu med saker. Städning, problem, medgångar, i stora drag allt. Det finns alltid nånting som passar, oavsett sinnesstämning. Men nu är jag bara så spy-less på allt som handlar om kärlek, det resulterar ändå bara i att man blir så där sentimental. Mest less är jag på hur bra allt stämmer in på livet. Varje refräng, varje mening, varje ord...

 

 

 

 

Tid är något jag har. Kanske inte överdrivet mycket men det finns.

Tid som jag vill ge dig...

 



Spännande..!

Börjar va smått nervös nu, imorgon är det nämligen dags för första dagen på nya jobbet..!

 

Känns spännande och riktigt kul, får ju jobba med något som jag verkligen älskar: träning. Instruktör på ett gym i hemstaden. Jag kommer att hålla i pass som core, bodypump, stepmuskel mm. Håll utkik när strip aerobics dyker upp på schemat, don't miss out ! ;)



Happy surprise...

Fick en överraskning när jag kollade mailen alldeles nyss, en söt vän hade skickat mig en ny header..! Tyckte det var rätt gulligt och den är ju riktigt fin dessutom, så jag har bråkat lite med den nu för att få det hela att passa någorlunda iaf. =)

Frågan är bara: Ska jag tolka detta som en pik kanske? Den jag hade tidigare var alltså inte så fin..?
^^ *ler*


Just the way you are..!

Så mycket tankar som snurrar i mitt huvud just nu och förvirringen är total. Känslor som skrämmer, förtjuser, tär och glädjer. Känner mig alldeles... ja... upprymd... glad... förälskad? Kanske, det törs jag faktiskt inte svara på just nu. Men samtidigt känner jag mig helt förstörd. WTF?!



Underbar... <3



RSS 2.0