Efterlängtad..!

Nu är min fina lillebror (som alla för övrigt brukar tro är min storebror av nån konstig anledning) otroligt efterlängtad..! Det kryper i kroppen, jag känner mig som ett barn på julafton ! Hur ska jag kunna sova inatt..? Imorgon kommer han ju äntligen hit för att spendera helgen med mig, då ska han få tårta och sen ska vi spela x-box hela natten tills ögonen blöder..! *lääängtar*


Livet är stort. Oförutsägbart. Men just nu känner jag att lyckan är bofast hos mig; jag har ju min underbara sötsessa Frida, Mammi tvärs över gården, spinning på kvällarna, otroligt fina människor i min närhet och jag känner mig allmänt lyckligt lottad. Dessutom skiner solen, så jag tror bestämt jag ska ta en mysig förmiddagspromenad med musik i lurarna. Så kan jag ta mig an pluggandet igen sen så jag kan vara ledig imorgon... big day tomorrow, yeey !


Bästa..! =)



Helg..!

Min helg börjar nu, då veckans uppgifter tog längre tid att lösa än planerat (kan hända att jag blev en aning distraherad av sötsessan... så hela onsdagens läsning gick förlorad till förmån för bad och ångbastu..!)
Skönt. Blir en lugn dag, förmodligen med finfrämmen framåt kvällningen. *hoppas*


Hösten till trots mår jag väldigt bra och njuter av varje dag. Att leva i nuet gör varje dag speciell på något sätt. Underbart.

Åh vad ska jag säga... jag älskar det här stället. Paradiset på jorden är - och kommer alltid att vara - hemma, men detta är verkligen inte långt ifrån..!



Älskar att vara här, trivs som fisken i vattnet ! =)






Flickan har flyttat..!

Japp, det stämmer. Min älskade lilla tös Liten flyttade hem igen i lördags och jag saknar henne nåt enormt. Eller ja, egentligen är det ju min farbrors underbara rottweiler/dobermann tik, men så mycket tid som vi spenderat tillsammans denna sommaren och hösten så känns det som om hon är min lilla flicka också. ^^

Sista dagen för denna gången (fredagen) spenderade vi ute på gården, kastade boll, busade lite och myste i solen. Underbart. Ett perfekt avsked för den här gången. Längtar tills jag får ha henne här igen..!


Så, beroende på hur man väljer att se på det, blev livet i Hälsinglands skogar en aning tråkigare. Men hade ju så sent som idag finbesök av min sötsessa som avbröt mig i mitt multitaskande ! (Tvättning, städning, pluggning och bakning med underbara Guns N' Roses på högsta volym... <3) Go'fika med fint folk, det är grejer det. =)



Min underbara busiga älskling ! <3



Söndag...

...igen. Suck. Helgerna går så fort. "Svisch" säger det och så är det plötsligt måndag morgon igen. Så det gäller att ta vara på den korta men värdefulla helgen..!

Det gjorde i alla fulla fall jag. Älgstudsarbalen var över förväntan, inte trodde jag väl att det skulle va så pass mycket folk som det var ! Kvällen blev oförglömlig; pizza, styrdans och härligt folk..! Dessutom slängde en kille som jag dansade med upp mig bakom hans rygg o snurrade omkring... Vet inte riktigt hur jag ska förklara det bättre, men kul var det..!

Ja, som sagt, söndag alltså. En mysig sådan med hallonsmoothie, tjejsnack, coca cola, skogsspromenad i snålblåsten och bästa sällskapet..! Min bästa vän. Sötsessan. I heart U. Dessutom vindruvor och chai latte så här på kvällningen. Perfect. Klart bästa uppladdningen inför måndag morgon och uppgifterna som ska lösas..!

Så nu tänker jag mysa ner mig i soffan tillsammans med mina vindruvor och invänta älskling som jobbar. Sen blir det till att dejta John Blund så man orkar ta sig an veckans läsning, har nämligen tentor som närmar sig med stormsteg..!




Uppdatering...

...känns välbehövligt... *ler* På veckorna händer inte så mycket annat än att jag varvar pluggandet med träning; löpning, spinning och poweryoga/pilates är favoriterna just nu. Ja just det, styrkeövningarna jag kör hemma är ju inte att förglömma, även om det inte hör till favoritträningen precis...

Helgerna däremot spenderas med god mat, tv-mys, möjligen lite (läs mycket !) alkohol i goda vänners sällskap samt härliga skogspromenader. Jag trivs verkligen bra här i Hälsingeskogarna, det tog ett tag att bygga upp ett nytt liv men det var det verkligen värt. Har mött sådana underbara människor och varit med om så mycket galenskaper redan, jag ser fram emot allt det som komma skall... *ler*

Denna helgen blev magisk..! På lördagen bjöd jag hem min kära farbror/storebror och Frida o Henke på middag, kycklinggryta med curry, och sen styrde vi upp förfest här hemma..! Blev mycket tokigheter, gitarrspelande, skönsång (?) och på tok för många shots för lilla fröken fräken.. haha. Utgång på det avslutade kvällen med perfektion, träffade många fina människor ute..! =)

Stressen och pressen att klara av studierna känns otroligt påfrestande, just nu är det hur mycket som helst att göra. Men min plan att göra allt klart på veckan så jag har helgen ledig håller fortfarande..! Otroligt skönt måste jag säga, ett par dagar då jag kan släppa allt och inte behöver fundera så mycket på det... Måndag morgon däremot, oj oj oj... haha.

Ja, som sagt, jag trivs verkligen bra här och nu ser jag fram emot nästa helg..! Älgstudsarbal tillsammans med goda vänner (och Mammi såklart !) står på schemat och jag lääängtar..! Har bara en hel veckas läsning och uppgifter att lösa först......



RSS 2.0