Ett år äldre !

Jag hinner inte med. Vars har 22 år tagit vägen egentligen ? Jag minns när jag var liten och inte hade någon uppfattning om dagar, mitt första sommarlov kändes som en evighet och det var alldeles underbart. Snacka om att verkligen leva i nuet utan att bekymra sig om morgondagen eller nästa vecka ! Då fanns bara här och nu. Fantastiskt.

Firade dagen tillsammans med familjen och mina fina vänner. Lunch på Allstar med familjen följt av Boda Borg och bastu/bubbelbad med de bästa. Min bror är den röda tråden genom hela helgen, han är min sol om dagen och min måne om natten ! Han är helt enkelt "bästast" i världen :)





Genom hela livet. Lillebror och Storasyster. Även om alla andra tror att det är tvärtom vad gäller åldern...
:)


Lycka !

Oktober månad är en bra månad. Alltid. Det bara är så. Kanske för att jag fyller år men det betvivlar jag starkt. Min födelsedag är ingen dag jag lägger så stor vikt vid, däremot älskar jag månaden oktober. Löven färgas härligt eldröda, luften känns friskare och så gillar jag de mörka kvällarna.

Mycket har hänt denna månad och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med livet. Har utan större bekymmer lyckats prioritera min tid så jag har hunnit med allt jag vill hinna med om dagarna. Jobb, vänner, familj, känslor. Tankar och känslor (i synnerhet tankar om känslor) har cirkulerat i huvudet som bilarna på autobahn, och jag har kommit fram till att jag är sjukt nöjd med allt just nu !


Lyckan är bofast hos mig !

17...

...dagar utan uppdatering och otroligt många telefonsamtal/sms från vänner långt borta som klagar på mellanrummen mellan inläggen. Jag har egentligen ingen bra förklaring, I'm just busy living ! Mitt jobb upptar mycket av min tid, jag har i princip flyttat in på gymmet och dessutom försöker jag bolla vänner och familj däremellan. Så jag har helt enkelt valt att prioritera livet framför bloggen.

Att jag dessutom är en tidsoptimist är väl heller ingen nyhet, allt tar mycket längre tid än man tror. Men jag ska göra ett tappert försök att uppdatera med jämnare mellanrum, så får vi helt enkelt se hur det går ! :)

Jaa...

...nu börjar det bli dåligt med uppdateringar igen, hur många gånger får jag skylla på livet innan det blir en klyscha tro ? Mina dagar är sprängfyllda med roligheter, jobb, vänner, gym och mys. Man är sin egen lyckas smed, lyckan kommer inifrån och jag vill nog påstå att den är bofast hos mig !

Så kort sagt, att vara jag är awesome, helt enkelt. Men även om vi alla strävar efter perfektion så spelar den mänskliga faktorn en stor roll : ingen är perfekt, vi är alla mänskliga med fel och brister. Så erkännas bör väl att det även finns baksidor med att vara jag, hur awesome det än är. Jag är nämligen en stjärna på att försätta mig i diverse knepiga situationer.

Min övertygelse är dock att det finns minst en lösning till varje problem och att ingenting är omöjligt : det omöjliga tar bara lite längre tid. Allt är en fråga om definition och hur vi uppfattar saker olika. Det som du anser vara omöjligt har någon annan en lösning på. Alltså, det finns minst en lösning till varje problem och ingenting är omöjligt.



RSS 2.0